آیین نامه و مقررات مسابقات
  4. پنجره ای رو به ورزش
  5. المپیاد ورزشهای فناورانه
  دانشگاه های تحت پوشش دبیرخانه منطقه 9 ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

بازدید و ارزیابی مرکز آموزش عالی کاشمر اولین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور

بازدید و ارزیابی مجتمع آموزش عالی گناباد دومین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور
جدول کارنمای مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالی منطقه 9 ورزش کشور - 1398

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در راستای آغاز فرآیند برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، جلسه آموزش رابطان معرفی شده از سوی دانشگاه‌های میزبان استان به صورت برخط برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر علی دوست مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشورمدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، مهندس مختاری مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، دکتر هوش افزا دبیر کارگروه فناوری و نوآوری المپیاد ورزش‌های فناورانه برگزار شد، فرآیند المپیاد ورزش‌های فناورانه به صورت خلاصه ارائه گردید.

همچنین به منظور آمادگی دانشگاه‌های میزبان برگزاری این المپیاد، نکاتی بیان شد و در پایان نیز به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

گفتنی است؛ المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشوردر ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

سازمان امور دانشجویان

www.saorg.ir