📌به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، مسابقات آمادگی جسمانی بانوان هیات علمی و کارمند دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور، ۲۷ لغایت ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد برگزار گردید و دکتر علیرضا خادملو دبیر منطقه ۹ ورزش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور و مدیر تربیت بدني دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان میهمان ویژه در مراسم اختتامیه این مسابقات حضور یافت. در حاشیه این مسابقات نیز، نشستی با حضور دکتر شبانی رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه بجنورد، دکتر ریحانی مدیر تربیت بدنی این دانشگاه و دکتر خادملو دبیر منطقه ۹ ورزش دانشگاه های کشور انجام گردید و در زمینه تعاملات ورزشی دانشگاهی در منطقه و راهکارهای جذب حمایت های معنوی در سطح وزارت و بهره مندی از ظرفیت اساتید و چهره های سرشناس دانشگاهی در این راستا، بحث و تبادل نظر نمودند.

❇️ با ما همراه باشید.