به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، جلسه هماهنگی ستاد المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی به ریاست دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه که با محوریت ارزیابی و بررسی مراحل و فرایند برگزاری المپیاد، رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد، دستورالعمل‌ها، چالش‌های احتمالی و سوالات متداول دانشجویان برگزار شد، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر ابوالفضل دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل، دکتر مصطفی صالحی مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندس قائد شرف مشاوره حوزه ریاست و مدیر کل حوزه روابط عمومی، مهندس حیدر مختاری مشاوره حوزه داده و فناوری اطلاعات، رضا حمیدی مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان، علیرضا مرادی مسئول روابط عمومی نیز حضور داشتند و به ارائه نکات پرداختند.

گفتنی است؛ المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشوردر ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است؛ ثبت‌نام المپیاد بازی‌های فناورانه از 27 فروردین ماه آغاز شده است و تا 25 اردیبهشت ماه 1403 ادامه دارد و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso  نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

سازمان امور دانشجویان