🔰برگزاری جلسه هماهنگی المپیادهای فرهنگی ورزشی تابستان ۱۴۰۳

♦️جلسه ی هماهنگی و برنامه ریزی المپیادهای فرهنگی ورزشی تابستان ۱۴۰۳، صبح امروز یکشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر رشیدلمیر مدیرکل تربيت بدنی دانشگاه و اعضای شورای سیاست گذاری المپیادهای فرهنگی ورزشی در محل اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید.

تنظیم برنامه زمانبندی اردوی آمادگی تیم های قهرمانی، برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه های تخصصی تغدیه و روانشناسی ورزشی ویژه ورزشکاران و نشست با مربیان و سرپرستان تیم های اعزامی و هماهنگی انجام شده در خصوص برگزاری نشست خبری همزمان با اردو، از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.

گفتنی است شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه های اصفهان و دومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین‌الملل کشور به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در مردادماه ۱۴۰۳ برگزار خواهند شد.

🖇روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی

🌐 sport.um.ac.ir