جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر نعیمی، معاونت امور دانشجویان داخل سازمان برگزار شد.

دکتر نعیمی بیان کرد: سازمان امور دانشجویان متولی سلامت جسمی، روانی، تندرستی و همچنین ارائه خدمات صنفی و رفاهی به جامعه دانشجویان است.

وی در ادامه گفت: دوره دانشجویی دوره بسیار پر استرسی است و فشارهای مختلفی بر دانشجو وارد می‌شود.

وی در خصوص کارکرد اصلی دانشگاه گفت: کارکرد اصلی دانشگاه‌ها ارتقا آموزش و پژوهش است و در کنارش سلامتی و رشد اخلاقی و رفتار های فرهنگی که باید اتفاق بیافتد.

دکتر نعیمی در خصوص تغیر نام گفت: تغیر نام  یک پرسه اداری دارد و کار ساده‌ای نیست، عنوان که تغیر کند محتوا و ساختار کارکردی هم باید تغییر کند.

وی در مورد طرح های عمرانی ناقص بیان کرد: داده‌های کلیه طرح‌های عمرانی ناقص در حوزه تربیت بدنی جمع‌آوری شود و تمرکز بر سامان دادن به آنها باشد.

دکتر نعیمی گفت: هدف سازمان دانشگاه برای همه دانشگاه‌ها رشد و ارتقا مجموعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در جهت سیاست‌های کلان است، تا بتوانند بیشترین خدمات را در این حوزه ارائه کنند.

🖇روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی

🌐 sport.um.ac.ir