نخسین نشست کاری مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد با کارشناسان ورزشی برگزار شد

📌به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، دکتر امیر رشید لمیر مدیر تربیت بدنی دانشگاه با کارشناسان این حوزه دیدار و گفتگو کرد. در ابتدای این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر رشید لمیر به شرح مهمترین برنامه ها و اهداف خود در این حوزه پرداخت و اخلاق مداری و تلاش و مجاهدت برای پیگیری امور را یک اصل ضروری و مهم در بین کارکنان بر شمرد و براهتمام همکاران به این امر در سایه صمیمیت و همدلی بیش از پیش برای پیشبرد اهداف و مأموریت‌های ورزش دانشگاهی تاکید کرد. در ادامه، کارشناسان بخش‌های مختلف ادارات قهرمانی، همگانی، پشتیبانی و اماکن ورزشی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، پس از معرفی خود به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و دغدغه‌های خود در حوزه‌های مختلف کاری پرداختند.

🌐 sport.um.ac.ir

🆔 ferdowsi_sport@