🔹ظهر امروز دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، جلسه شورای ورزش دانشگاه با حضور دکتر مسعود میرزائی رئیس شورای ورزش دانشگاه و رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر محمدعلی وطن دوست نائب رئیس شورای ورزش دانشگاه و معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دکتر امیر رشید لمیر دبیر شورای ورزش دانشگاه و مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه و دکتر هاشمی جواهری رئیس دانشکده علوم ورزشی و دیگر اعضا در ساختمان شهید جمهور برگزار شد.

بررسی چالش ها و تعیین اهداف و چشم اندازهای حوزه ورزش دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۴۰۳ از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.

📌در حاشیه این جلسه جمعی از مسئولین کاروان افتخار آفرین اعزامی به شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی با همراهی دکتر وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی دانشجویی در دفتر دکتر میرزائی حضور یافتند و ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کاروان اعزامی، پرچم میزبانی هفدهمین دوره المپیاد قهرمانی دانشجویان را حضور رئیس دانشگاه تقدیم کردند.

🖇روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی

🌐 sport.um.ac.ir