پیام تبریک مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت درخشش دانشجویان دانشگاه پرافتخار فردوسی مشهد در شانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان کشور

♦️به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، دکتر امیر رشید لمیر مدیرکل تربیت بدنی با صدور پیامی کسب مقام های ارزشمند و افتخارات بزرگ ورزشی توسط دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در شانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان کشور را تبریک گفت.

✒️متن پیام مدیرکل تربیت بدنی به شرح زیر می باشد.

ورزش قهرمانی در واقع نخبه پروری در باب ورزش است. مقام معظم رهبری

🏆کسب عنوان نائب قهرمانی کاروان ورزشی دختران و عنوان سومی کاروان ورزشی پسران دانشگاه فردوسی مشهد در شانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را که بار دیگر استعداد، شایستگی و توانمندی دانشجویان دانشگاه فردوسی را در درخشش ورزش دانشگاه به نمایش گذاشت ارج می نهیم‌‌.
بدون تردید کسب این افتخارات مدیون تلاش های مجدانه تک تک ورزشکاران، مربیان و کلیه مسئولان و همکاران عزیز حوزه ورزش دانشگاه می باشد.
اینجانب این افتخارات ارزشمند و بزرگ را به دانشجویان، ورزشکاران، سرپرستان ، مربیان و جامعه ورزشی دانشگاه پر افتخار فردوسی مشهد تبریک عرض می نمایم‌.
امید است با تلاش مضاعف دانشجویان عزیز این درخشش و حضور مقتدرانه همچنان تداوم داشته باشد.

#رفاقت_رقابت_رهروراه‌خدمت

ایتا | وبسایت | تلگرام | اینستاگرام