🏴پیام تسلیت دکتر امیر رشید لمیر مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در پی شهادت رئیس جمهور دولت مردمی خادم الرضا آیت الله رئیسی رحمه الله بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُٱرجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَة مَّرضِيَّة(سوره فجر ، آیه ۲۸)

شهادت خادم الرضا،خادم اسلام و قرآن و مردم، یار صدیق امام و رهبری، رئیس جمهور ایران اسلامی ، حضرت آیت الله رئیسی و هیئت همراه در سانحه هوایی موجب تالم و تاثر عمیق گردید. بی شک تاریخ از شهید سید ابراهیم رئیسی به عنوان شهید راه مدیریت جهادی، گفتمان عدالت‌‌خواهی و تلاش برای محرومیت‌زدایی و برافراشتن پرافتخارتر پرچم اسلام نام خواهد برد.
اینجانب شهادت این عزیزان را خدمت حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، عموم مردم ایران به ویژه جامعه ورزش دانشگاهی تسلیت و تعزیت عرض می نمایم. خداوند به همه ما توفیق دهد تا همواره خط سرخ شهادت را پاس بداریم و در مسیر خدمت به مردم، همچون آن شهید بزرگوار خدمت، با اخلاص تمام، انجام وظیفه نمائیم.

🖇روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی