با توجه به اینکه زمزمه های بازگشایی استخر دانشگاه فردوسی مشهد به گوش می رسد، گفتگویی با دکتر خادملو، مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در این خصوص صورت گرفته که حاصل این گفتگو در زیر درج شده است : بسم الله الرحمن الرحیم پيامبر صلي الله عليه و آله می فرمایند :بهترين سرگرمى مؤمن شنا است. مجتمع آبی پردیس دانشگاه فردوسی مشهد با تلاش و همت همه مسئولین ذیربط، حمایت ریاست محترم دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه، معاونت محترم دانشجویی، نظارت و پیگیری مدیریت محترم پشتیبانی و همکاران بنده در مدیریت تربیت بدنی پس از حدود سه سال آماده ی بازگشایی و ارائه خدمات دهی به دانشگاهیان محترم می باشد. وی افزود :استخر سرپوشیده ی دانشگاه با زیر بنایی بالغ بر ۶ هزار و ۳۵۰ متر مربع تا اسفند ۱۳۹۸ به جامعه دانشگاهی ارائه خدمت می کرد که به دلیل همه گیری ویروس کرونا تعطیل شد و فرصتی بدست آمد تا مشکلات اساسی که گاز کلر در سازه های سقف استخر ایجاد کرده بود، برطرف گردد. همچنین با نگاهی به بهینه سازی مصرف انرژی و با هدف کاهش اتلاف انرژی که به دلیل ارتفاع بلند سقف وجود داشت، اقدام به کم کردن ارتفاع نیز در دستور کار قرار گرفت. روند بازسازی و تعمیرات این مجموعه تا امروز ادامه یافت و حال با نوسازی کامل استخر این مجتمع آماده ی بهره بردای می باشد. مدیر تربیت بدنی دانشگاه تصریح کرد: تعرفه های جدید استخر با بررسی دقیق و مطالعه تطبیقی با سایر مجموعه های مشابه به هیئت رئیسه محترم دانشگاه پیشنهاد شده است، ضمنا شیفت های استخر همانند سنوات گذشته روزهای زوج مختص بانوان و روزهای فرد مختص آقایان می باشد ولی امکان تغییرات جزئی نیز وجود خواهد داشت. دکتر خادملو با اشاره به رفع نواقص استخر خاطر نشان کرد؛ عایق کاری سقف استخر به طور کامل انجام شده، نور پردازی سقف نیز بر اساس سیستم های بروز دنیا تکمیل شده ، تمامی تاسیسات و شیرآلات تعویض شده است، همچنین سیستم تهویه استخر نیز نسبت به قبل مجهزتر گردیده، فیلتر های شنی و سیستم کلر زنی استخر کاملا بازسازی و بروز رسانی شده اند ودر نهایت سیستم مانیتورینگ استخر نیز در حال هوشمند سازی و تجهیز می باشد و فعلا در مرحله تست سیستم های تاسیساتی استخر هستیم و ان شالله بزودی بازگشایی رسمی این مجتمع آبی اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه همواره برنامه های ورزشی متنوعی برای دانشگاهیان شامل کلاسهای ورزشی ، برگزاری اردوها، جشنواره ها و مسابقات در نظر داشته که از جمله ی آن ها می‌توان به برگزاری دیدار دوستانه در دو رشته ی ورزشی با حضور تیم های منتخب دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره ی عراق اشاره نمود.