جشنواره گل تیم فوتسال دانشگاه فردوسی مشهد در اولین گام

🔹به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، یکشنبه سوم دی ماه ۱۴۰۲ در بازی افتتاحیه مسابقات ورزشی یادواره رهبران پیروزی که بین دانشگاه فردوسی مشهد و جامعه الجعفر الصادق عراق برگزار گردید، تیم فوتسال دانشگاه فردوسی مشهد موفق شد در دیداری یک طرفه با نتیجه پر گل ۷ بر صفر تیم جامعه الصادق عراق را مغلوب کند و گام اول را محکم بردارد.

✨گفتنی است عنوان برترین بازیکن بازی نخست را سجاد عادلی پور از تیم دانشگاه فردوسی مشهد، از آن خود کرد. در مراسم افتتاحیه و پیش از این مسابقه، دکتر خادملو مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد لوح یادبودی به رئیس دانشگاه کوفه عراق اهدا نمود.

📌مسابقات فوتسال چندجانبه، گرامیداشت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس تحت عنوان " قاده النصر" رهبران پیروزی به میزبانی کشور عراق در شهر کربلا در حال برگزاری است. با آرزوی موفقیت برای نمایندگان دانشگاه فردوسی مشهد

❇️ با ما همراه باشید. @ferdowsi_sport