🔰مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور به منظور کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، به میزبانی دانشگاه سمنان ۲۰ لغایت ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ برگزار گردید. در این رقابت ها ۸۰ ورزشکار در قالب ۱۵ تیم از دانشگاه های فردوسی مشهد، سمنان، گرمسار، دامغان، بیرجند، بجنورد، کاشمر، نیشابور، تربت جام، حکیم سبواری، کوثر بجنورد، آموزش عالی اسفراین، آموزش عالی گناباد، سناباد گلبهار و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در دو بخش کیورگی و پومسه با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان دانشگاه فردوسی مشهد با کسب سه مدال طلا، یک نقره و دو برنز در اوزان مختلف عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد و جواز حضور در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های کشور را بدست آورد. گفتنی است تیم های دامغان و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی به ترتیب در جایگاه های دوم و سوم قرار گرفتند.