shahed

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی ، کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد با ۱۳ ورزشکار در ۴ رشته ی دو و میدانی، شنا، تنیس روی میز و بدمینتون با حضور در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور در همدان موفق به کسب مقام دوم شد. گفتنی است چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور از ۱۰ لغایت ۱۷ مرداد ماه با شرکت قریب به ۶۸۰ دانشجو از ۶۲ دانشگاه با شعار «رفاقت در میدان، رقابت در ایثار» در رشته های شنا، بدمینتون، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، هفت‌سنگ، دو و میدانی، بسکتبال، فوتسال و والیبال به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد. ضمن تشکر از تمامی مسئولین دانشگاه فردوسی مشهد که حامی ورزشکاران گرامی در این رویداد بزرگ ورزشی بودند این موفقیت ارزشمند را به دانشجویان، ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

❇️ با ما همراه باشید. @ferdowsi_sport