شرایط عمومی

• سرپرستان تیم ها باید یک نفر از کارکنان و اعضای هیأت علمی همان دانشکده باشند ( به هیچ عنوان از دانشجویان به عنوان سرپرست استفاده نشود.)
  • حضور سرپرست در کلیه مسابقات الزامی می باشد و تمامی مسئولیت تیم با ایشان می باشد.
  • ارسال معرفی نامه و اعلام آمادگی شرکت در مسابقات طبق پیوست شماره یک با مهر و امضای رئیس دانشکده به صورت رسمی به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تا تاریخ 20/2/1402
  • ثبت نام اعضای تیم ها توسط سرپرست تیم در سیستم رخدادهای ورزشی به آدرس sems.um.ac.ir
  • فرم مشخصات تیم ها با مهر و امضای رئیس دانشکده در جلسه قرعه کشی به مسئول برگزاری مسابقات تحویل شود.
  • حضور سرپرستان تیم های شرکت کننده در جلسه قرعه کشی همراه با ارائه فرم ثبت شده مشخصات تیم در سامانه رخدادهای ورزشی الزامی می باشد.
  • تاریخ و ساعت برگزاری مسابقات به تیم های شرکت کننده اعلام می گردد.
  • تیم ها باید با لباس متحد الشکل در مسابقات شرکت کنند.
  • تهیه البسه ورزشی به عهده دانشکده ها می باشد.
  • بازه زمانی ثبت مشخصات تیم ها در سامانه رخدادهای ورزشی 23/2/1402 لغایت 25/2/1402 می باشد.

شرایط اختصاصی بسکتبال سه نفره

• کلیه مسابقات طبق قوانین و مقررات رسمی بسکتبال سه نفره فیبا برگزار می شود.
  • هر تیم متشکل از 4 بازیکن و یک سرپرست می باشد.
  • در زمان شروع مسابقه، ترکیب بازیکنان اصلی تیم در داخل زمین 3 نفر است.
  • بازی در نیمه زمین بسکتبال و با یک حلقه انجام می شود.
  • هر دو تیم همزمان خودشان رو روی یک حلقه برای بازی گرم می نمایند.
  • مالکیت توپ با بالا انداختن سکه مشخص می شود. تیمی که در پرتاب سکه برنده باشد می تواند مالکیت توپ را یا برای شورع بازی با در صوت نیاز در وقت اضافی انتخاب کند. بازی از یک متر بالاتر از قوس و روبروی حلقه و با تبادل توپ توسط یار مدافع به مهاجم آغاز می شود.
  • هر شوت داخل قوس داری یک امتیاز خواهد بود.
  • هر شوت از پشت قوس دارای 2 امتیاز خواهد بود.
  • هر گل موفق در پرتاب های آزاد 1 امتیاز خواهد بود.
  • زمان بازی شامل یک وقت ده دقیقه ای است. هنگام پرتاب های آزاد یا در زمانی که توپ مرده باشد زمان سنج متوقف و زمانی که توپ توسط مهاجم در اختیار گرفته شود. مجدداً شروع بکار خواهد شد.
  • خطاهای تیمی 6 خطا و براساس خطاهای انفرادی محاسبه ولی بازیکنان براساس خطای شخصی محروم نمی شوند.
  • اگر خطا بر روی بازیکنی که در حال شوت نباشد صورت گیرد و محدو دیت خطای تیمی آنان به 6 رسیده باشد. یک پرتاب آزاد به او تعلق خواهد گرفت.
  • برای خطای تیمی 7-8-9 دو پرتاب آزاد
  • برای خطای تیمی 10 به بعد دو پرتاب آزاد با مالکیت
  • خطای فنی یک پرتاب آزاد
  • اولین خطای غیر ورزشی: دو خطای تیمی ثبت می شود+ دو پرتاب آزاد
  • جریمه برای دیسکالفه و دومین خطای غیر ورزشی یک بازیکن: دو خطای تیمی ثبت می شود + دو پرتاب آزاد+ مالکیت
  • تعویض برای هر تیم در زمان مرده شدن توپ قابل اجرا خواهد بود. بازیکن ذخیره پشت نیمه یا خط مشخص شده روبروی حلقه مستقر شده و با تماس با نفر ذخیره تعویض انجام خواهد شد.
  • تعداد تعویض بازیکنان در هر مسابقه نا محدود است.
  • هر تیم که در پایان وقت قانونی بیشترین امتیاز را داشته باشد، برنده بازی خواهد بود.
  • چنانچه قبل از پایان وقت قانونی، امتیاز تیمی به 21 برسد، بازی متوقف و برنده مسابقه اعلام می شود.
  • اگر تا پایان وقت قانونی دو تیم مساوی شوند، بازی در وقت اضافی دنبال شده و تیمی که اولین 2 امتیاز را کسب کند برنده بازی خواهد بود.
  • هر تیم یک زمان استراحت 30 ثانیه ای را در زمان مرده شدن توپ می تواند درخواست کند.
  • فاصله زمانی بین اتمام وقت قانونی و شروع وقت اضافی در صورت تساوی 1 دقیقه است.
  • هر تیم بعد از دریافت توپ نمی تواند بیش از 12 ثانیه مالک آن باشد. پس از آن، مالکیت توپ به تیم مقابل داده خواهد شد.
  • پس از به ثمر رسیدن گل، تیم مدافع جدید در منطقه no charge نباید اقدام به دفاع کند.
  • در وضعیت جامپ بال توپ به بازیکن مدافع داده خواهد شد.
  • اگر بازیکن مدافع توپ را ریباند کرد باید توپ را پشت نیم دایره رسانده و بعد بازی را ادامه دهد. برای توپ دزدی یا توپ از دست رفته نیز این مورد رعایت می گردد.
  • تصمیم گیری در کلیه موارد پیش بینی نشده به عهده کمیته فنی می باشد.