🔰اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت دهه کرامت و برای نخستین بار برگزار می کند:

🔻پویش همگانی « فیتنس چلنج »

🔺ویژه خواهران (دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی)

🎁همراه با جوایز نقدی

📍محل برگزاری : پارک تفریحی ورزشی کوثر دانشگاه فردوسی

📅زمان و ساعت برگزاری: 25 فروردین 1403 ساعت 12 لغایت 16

آئین نامه فیتنس چلنج ( گرامیداشت هفته ی کرامت با مشارکت هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی)

آیتم های مسابقه

شامل ۳ ایستگاه از سطح نقره ای

1. دیپ نیمکت

• کف دست‌ ها را روی لبه نیمکت قراردهید.
  • پاشنه پای خود را روی زمین بگذارید و کمی زانوها را خم نگه دارید.
  • به سمت پایین و سپس به سمت بالا حرکت کنید.

2. سیت آپ(دراز نشست) با پلیت(وزنه) ۵ کیلویی

• دراز و نشست با وزنه.

3. سویینگ کتل بل (کتل بل ۴ کیلویی)

• دمبل را در بین پاهای خود نگه دارید.
  • وزنه را به سمت بالا حرکت دهید.
  • وقتی وزنه را بالا بردید همانطور که پاها و بدن تان را صاف نگه داشته اید دمبل را پایین آورید و حرکت را دوباره تکرار کنید.

مدت زمان اجرای هر آیتم ۲ دقیقه برای هر ورزشکار و ۲ دقیقه نیز تایم استراحت بین هر آیتم تا آیتم بعدی است. تعداد صحیح اجرای هر حرکت در ۳ ایستگاه شمارش شده و در نهایت مجموع امتیاز به عنوان رکورد شخص ثبت می‌شود.

این پویش در ۳ رده ی سنی، جوانان (زیر 25 سال)، بزرگسالان(25 تا 40 سال) و پیشکسوتان(40 سال به بالا) برگزار شده و در پایان نفرات برتر در هر رده اعلام می‌شود. جایزه: به ازای هر 15 نفر یک جایزه نقدی درهر گروه سنی تعلق می گیرد.

📝نحوه ثبت نام : از طریق سامانه رخدادهای ورزشی به آدرس sems.um.ac.ir با وارد کردن شناسه و رمز پورتال دانشگاهی

📌علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت مدیریت تربیت بدنی به آدرس sport.um.ac.ir مراجعه نمایند.

🖇روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی

sport.um.ac.ir🌐