جدول زمان بندی مسابقه آمادگی جسمانی دانشجویان جدیدالورود 1401

• نحوه ثبت نام: ثبت نام از طریق سامانه رخدادهای ورزشی انجام می شود
  • آذرماه9  :زمان ثبت نام

شرایط و مقررات عمومی:

• رعایت اخلاق و شئونات اسلامی ضروری می باشد.
  • به نفرات برتر در مجموع ایستگاه ها جوایز نقدی اهدا می گردد.
  • مسابقه ویژه دانشجویان جدیدالورود 1401 می باشد.
  • مسابقات با توجه به ساعات کلاسی دانشجویان در دو نوبت صبح و عصر طبق برنامه فوق به گونه ای برنامه ریزی شده که کلیه دانشجویان بتوانند در مسابقه شرکت کنند.
  • دانشجویان عزیز تنها در یک نوبت صبح و یا عصر می توانند در مسابقه شرکت کنند.
  • مسابقه کلیه ایستگاه ها به صورت انفرادی برگزار می شود.
  • شرط ورود به مسابقه ارزیابی ساختار قامتی و نداشتن مشکلات ساختاری خاص می باشد.

شرایط و مقررات فنی:

• پرش عمودی

در این ایستگاه فرد کنار دیوار قرار گرفته و دست خود را تا حد امکان به صورت کشیده بالا می آورد( در این حالت پاها باید روی زمین قرار داشته باشند) و محل تماس انگشت با دیوار ثبت می شود. سپس با حداکثر توان به صورت عمودی به بالا پرش انجام می دهد و محل تماس انگشت فرد با دیوار تعیین و ثبت می شود. این ایستگاه دو بار تکرار با یک دقیقه استراحت بین آنها انجام می شود.

• دراز و نشست

در این ایستگاه فرد به مدت 1 دقیقه دراز و نشست اجرا می کند. براساس تعداد دراز و نشست انجام شده امتیاز به فرد تعلق خواهد گرفت. در حالت دراز و نشست پاهای فرد نباید از زمین جدا شود.

• انعطاف پذیری

در این ایستگاه فرد به دیوار تکیه داده( به طوری که سر، پشت و باسن به دیوار چسبیده باشد)، دست هایش را به صورت کاملا کشیده در جلوی بدن قرار می دهد بطوریکه کف یک دست روی دست دیگر قرار بگیرد. نوک انگشتان فرد به عنوان نقطه صفر و سپس از حالت نشسته، به آرامی روی جعبه ی آزمون، تا جاییکه امکان دارد به جلو خم می شود. در کل نباید پاها از زمین جدا و یا اینکه خمیدگی در راستای پاها مشاهده شود. این ایستگاه دو بار تکرار با یک دقیقه استراحت بین آنها انجام می شود.

• پله کوئین

اجرای این ایستگاه متکی بر پاسخ ضربان قلب می باشد لذا حداقل از دو ساعت قبل مسابقه از خوردن مواد غذایی و دارویی که می تواند ضربان قلب را تحت تاثیر قرار دهد، اجتناب شود.

با شروع صدای بوق فرد باید به مدت سه دقیقه از پله بصورت مداوم بالا برود، برای جلوگیری از خستگی فرد می تواند پای پیشرو را عوض کند. پس از اتمام 3 دقیقه فرد باید نبض رادیال را پیدا کرده و پس از گذشت 5 ثانیه از پایان آزمون، شمارش نبض از رادیال را شروع کرده و به مدت 15 ثانیه شمارش را ادامه دهد. در پایان تعداد نبض ثبت خواهد شد.