📌به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، ستاد اردوهای دانشگاه فردوسی مشهد در روز چهارشنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۲ اردویی تفریحی، ورزشی ویژه دانشجویان دختر در منطقه ییلاقی دهبار برگزار نمود. در این برنامه ۷۳ نفر دانشجوی دختر مشارکت داشتند و رودخانه نوردی در مسیر رودخانه دهبار، پیاده روی در روستای زیبای دهبار و اجرای مسابقه فرهنگی از برنامه های این اردو بود. گفتنی است؛ دهبار، روستایی ییلاقی از توابع بخش طرقبه در شهرستان طرقبه شاندیز استان خراسان رضوی است که در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر طرقبه و ۴۲ کیلومتری شهر مشهد (مرکز استان) جای دارد. دهبار معروف به روستای چهارفصل یکی از قدیمی ترین و دیدنی ترین روستاهای ایران است. از جاذبه های روستای دهبار می توان به مسجد امام علی(ع) با قدمت ۴۰۰ ساله، چنار کهنسال(با قدمت ۶۲۰ ساله)، حمام باستانی(مربوط به دوران حکومت قاجاریان)، مزار خواجه غیاث الدین علی باری و رودخانه ی دهبار اشاره کرد.

❇️ با ما همراه باشید.