به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، صبح روز جمعه مورخ ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۰ دانشگاه و با همت ستاد اردوهای دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی، همچنین هماهنگی و مساعدت سایر بخشهای دانشگاه، اردو ویژه دانشجویان پسر ساکن در خوابگاه برگزار شد.
این اردو که مجموعا قریب به ۶ ساعت طول کشید از ساعت ۶ صبح و از محل خوابگاه های دانشجویی آغاز و پس از صرف یک صبحانه مختصر و پذیرایی شیر و کیک در منطقه ییلاقی حصار ادامه پیدا کرد. آقای چراغچی, سرپرست این اردو بیان داشت: ضمن رعایت دستور العملهای  بهداشتی و با توجه فضای باز این اردو ابتدا از مسیر رودخانه و سپس با گذر از شیب ملایم و صعود از دامنه به مناطق مرتفع تر رسیدیم،در مسیر بازگشت نیز با توجه به گرمای هوا ،مسیری انتخاب شد که پوشیده از گیاهان و درختان سبز بوده و گرمای هوا کمتر دانشجویان را اذیت کند. در پایان نیز برای صرف ناهار با تن ماهی و نوشیدنی از دانشجویان پذیرایی به عمل آمد.