نمایه کاربری

  شنبه 28 مهر 1397

آدرس کانال تلگرام اداره کل تربیت بدنی

جهت دریافت اخبار اداره کل تربیت بدنی در تلگرام به ما بپیوندید

@ferdowsi_sport


تنیس خاکی

آمادگی جسمانی ۲۲ بهمن

باشگاه پینت بال

انجمن ورزشی اداره کل

فرم پيشينه علايق ورزشي

روزنامه های ورزشی

آیین نامه ها و مقررات

جشنواره درون دانشگاهی

کارکنان و اعضاء هیات علمی

ورزش خوابگاه ها

ستاد اردوها

کلاسهای آموزشی

ورزش دانشکده ها

ورزش قهرمانی

نهضت داوطلبی

سوالات متداول

اماکن و تاسیسات ورزشی

احكام و گواهي هاي صادر شده

پيش بيني نتايج مسابقات

ملاقات عمومي با رياست دانشكده و مديركل تربيت بدني دانشگاه
میهمانِ, گرامی، خوش آمدید!
نامِ کاربری گذرواژه: به‌خاطر داشته باش

فوايد سيب درختي
(1 ، بازدید کننده) (1) میهمان
  • صفحه:
  • 1

نامِ بحث: فوايد سيب درختي

فوايد سيب درختي 5 سال, 8 ماه قبل، #1611

  • hadis.ahmadian
  • ( مدیر )
  • غایب
  • مدیرِ کل
  • تعدادِ ارسال‌ها: 342
  • کارما (امتیازِ ویژه): 101
شروع فصل برگ ریزان ، ورود یکی از بهترین میوه های طراوت بخش را در زندگیمان احساس میکنیم



سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که می‌توان آنها را به رژیم خود

اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول می‌کنیم، سیب منبع غنی

است از پکتین است،یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی می‌باشد .

همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها می‌باشد، که

همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر به چند مورد از فواید سیب اشاره میکنم.

شروع فصل برگ ریزان ، ورود یکی از بهترین میوه های طراوت بخش را در زندگیمان احساس میکنیم



سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که می‌توان آنها را به رژیم خود

اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول می‌کنیم، سیب منبع غنی

است ازپکتین است،یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی می‌باشد.

همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها می‌باشد، که

همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر به چند مورد از فواید سیب اشاره میکنم.



1. سیب روده ها را بهبود می‌بخشد. پکتین منبع فیبر و یا ماده مغزی

می‌باشد که می‌توان به رژیم خود اضافه کنیم.اگرچه این ماده در مرکبات

و آلوها وجود دارد، اما سیب ها بیشترین مقدار را در خود دارند. پکتین با

افزایش میزان مدفوع و ادرار کمک به درمان یبوست و اسهال می‌کند و

معمولا سلامت روده را بهبود می‌بخشد. محققان دریافته اند که پکتین

موجود در سیب شیوع بیماری تومور روده بزرگ و سرطان روده ها را کاهش می‌دهد.

2. سیب کلسترول را کاهش می‌دهد. محققان با مطالعه بیماری قلبی

و مواد مغزی در یافته‌اند که اگر روزانه سه عدد سیب به مدت سه ماه

بخوریم، می‌توانیم مقدار کلسترول را 20 درجه کاهش دهیم. چطور این

اتفاق می‌افتد؟ پکتین سیب (این منبع معجزه آسای فیبر طبیعی)

کلسترول بد خون (LDL) را از سیستم بدن خارج می‌کند. نه تنها پکتین

بلکه کوارستین آنتی اکسیدانی نیز از انباشتگی کلسترول LDL در

جریان خون جلوگیری می‌کند. از آنجا که سیب کلسترول خون را پایین

می‌آورد می‌تواند به عنوان یک پیش غذا استفاده شود.



3. سیب خطر سرطان را کاهش می‌دهد. سیب منحصر به جلو گیری از

سرطان روده نمی‌شود. بلکه مقدار فراوان کوارستین، دیگر فلاونوییدهای

موجود در این میوه سبب آزاد‌سازی فعالیت آنتی اکسیدانی قوی در

افرادی می‌شود که این میوه را می‌خورند و ازفعالیت رادیکالهای آزاد

جلوگیری می‌کند. علاوه براین phytochemical های موجود در سیب از

سرطان جلوگیری می‌کنند. به این معنی که خوردن سیب از سرطان

پروستات، کلیه و دیگر اعضای بدن جلو گیری می‌کند.


4. سیب فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازد.خیلی ا ز دانشمندان در

جستجوی سرچشمه جوانی بودند که پی به وجود سیب بردند.

Phytochemical های سیب که باعث رنگ روشن در این میوه می‌شوند

در کنار دیگر مواد موجود در سیب باعث کاهش کلسترول و مقابله با

سرطان می‌شوند، همچنین از دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی و

دیگر شرایطی که باعث ناتوانی در سنین بالا می‌شوند جلوگیری می‌کنند.


5. سیب از ریزش مو جلوگیری می‌کند. اگر می‌خواهید موهای بادوام

تری داشته باشید سیب میل کنید. سیب در لیست میوه جاتی است

که کمک می‌کنند تا خون بهتر به پیازچه مو برسد.

سیب را اول بشویید بعد با پوست بخورید خاصیت بیشتری دارد

قدرت آنتی‌اکسیدان موجود درپوست سیب

پنج برابرقدرت آنتی‌اکسیدانی تمشک آبی،11 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی

کلم بروکلی و 14 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی آب انار خالص است.


خواص سیب به اندازه‌ای زیاد است که گفته می‌شود خوردن یک عدد از

این میوه در روز، مانع از بروز بسیاری از انواع بیماری‌ها می‌شود.

این در حالی است که بخش عمده‌ای از این خواص در پوست سیب قرار

دارد تا جایی که به گفته محققان نیمی از ویتامین ث موجود در سیب، در پوست آن است.

علاوه بر این پوست سیب حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است که از سلامت قلب محافظت می‌کند.


فلاونوئیدهای مختلف هر یک نقش متفاوتی را در بدن برعهده دارند که از

آن جمله، تأمین آنتی‌اکسیدان برای کاهش التهابات، جلوگیری از

انباشته شدن پلاکت‌های خونی، تنظیم فشار خون و کمک به متوقف

ساختن تولید بیش از حد چربی در سلول‌های کبد است.

پوست سیب همچنین حاوی فیبر بسیار بالایی است، از این‌رو مانع از

ذخیره کلسترول در رگ‌های خونی شده و روده‌ها را نیز تمیز می‌کند.

این پوست خوراکی به خنثی کردن اثرات رادیکال‌های آزاد در بدن نیز کمک می‌کند.

مطالعات انجام گرفته روی پوست سیب حاکی از آن است که وجود

ترکیبی به نام فنولیک در پوست سیب، خواص ضدسرطانی را همراه خواهد داشت.

از این‌رو پوست سیب دارای قدرت بالقوه‌ای در مبارزه با سلول‌های

سرطانی خصوصاً سرطان سینه، کبد و روده است.

علاوه بر این پوست سیب در کنترل قند خون نیز نقش داشته و حاوی

مواد مغذی‌ای چون آهن، پتاسیم و گروه ویتامین ب است.

میزان ترکیبات فتوشیمیایی مفید موجود در پوست سیب، بیش از شش برابر میزان موجود در میوه آن است.

این ترکیبات برای حفظ سلامت و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها تأثیر بسزایی دارند.

آنتی‌اکسیدان موجود در پوست سیب نیز از بروز انواع بیماری‌های قلبی

- عروقی، سرطان، دیابت و آلزایمر جلوگیری می‌کند. همچنین مانع از

صدمات سلولی ناشی از اثرات اکسیداسیونی استرس شده و علاوه بر

محافظت از آنها، سلول‌های آسیب دیده را ترمیم می‌کند.

قدرت آنتی‌اکسیدان موجود در پوست سیب پنج برابر قدرت

آنتی‌اکسیدانی تمشک آبی،11 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی کلم

بروکلی و 14 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی آب انار خالص است.


برای پاک کردن پوست سیب و زدودن آلودگی آفت‌کش‌ها و ...

از آن باید سیب را به‌خوبی با آب سرد شست‌وشو داده و از مصرف مواد

شوینده برای شستن آن خودداری کرد.علاوه بر این استفاده از پوست سیب‌های ارگانیک مفیدتر خواهد بود.
آخرین ویرایش: 5 سال, 8 ماه قبل، نویسنده : hadis.ahmadian.
تشکرکنندگان : admin, b-olfati

باسخ‌به: فوايد سيب درختي 3 سال قبل، #1947

  • ahmadnajafi@email.com
  • ( کاربر )
  • غایب
  • تازه وارد
  • تعدادِ ارسال‌ها: 2
  • کارما (امتیازِ ویژه): 0
عرضه مستقیم سیب درختی در سه سایز مختلف( صادراتی - متوسط - کوچک) با 40% تخفیف تا پایان مهر ماه
جهت کارخانجات و موسساتی که قصد ارائه خدمات بهتر به کارکنانشان را دارند.
احمد نجفی 09131081685
آخرین ویرایش: 3 سال قبل، نویسنده : ahmadnajafi@email.com.

باسخ‌به: فوايد سيب درختي 1 سال قبل، #2655

  • mahsaghaderi
  • ( کاربر )
  • غایب
  • تازه وارد
  • تعدادِ ارسال‌ها: 3
  • کارما (امتیازِ ویژه): 0
۱- فواید سیب و بهبود سلامت مغز و اعصاب

در سال ۲۰۰۶ میلادی نتایج یک مطالعه در مجله ی زیست شناسی تجربی که یکی از مجلات معتبر پزشکی است منتشر شد. این مطالعات نشان می داد که کورستین که یکی از آنتی اکسیدان های سرشار است، در سیب می باشد در ایجاد یکی از دو ترکیبی که باعث کاهش مرگ سلولی توسط التهاب سلول های عصبی و اکسیداسیون ها است، دخیل می باشد. به علاوه مطالعه ی دیگری که در این خصوص انجام شد نشان میداد مصرف آب سیب سبب تولید استیل کولین در مغز شده و درنتیجه حافظه را بین موش ها بهبود می دهد.

۲- جلوگیری از زوال عقل

یک مطالعه جدید در سال ۲۰۰۸ نشان داد که خوردن سیب به نفع سلامت سلول های عصبی است. این سلول های نورون را در برابر فشار عصبی استرس اکسیداتیو محافظت کرده و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری آلزلیمر ایجاد می کنند.

۳. کاهش خطر سکته ی مغزی

مطالعه بر روی ۹۲۰۸ زن و مرد نشان داد که کسانی که بیشترین مقدار سیب را در طول مدت ۲۸ سال مصرف کرده بودند خطر کمتری برای ابتلا به سکته ی مغزی دارند.
۴- خواص سیب و کاهش سطح کلسترول بد

یک گروه از دانشمندان در دانشگاه فلوریدا اعلام کردند که سیب یک میوه ی مجزه آساست. آن ها گفتند زنان مسنی که هر روز سیب بخورند پس از شش ماه در بدنشان تا ۲۳ درصد کلسترول بد یا همان LDL کمتر و تا ۴ درصد کلسترول خوب یا همان HDL بیشتری دارند.

۵- خواص سیب و کاهش خطر ابتلا به دیابت

سیب همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد. محققان با مطالعه روی افرادی که در سه وعده مختلف در هفته از میوه های سیب، انگور، کشمش، زغال اخته یا گلابی می خورند تا ۷ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

منبع : 7ganj.ir

باسخ‌به: فوايد سيب درختي 1 سال قبل، #2658

  • linkgostar
  • ( کاربر )
  • غایب
  • تازه وارد
  • تعدادِ ارسال‌ها: 6
  • کارما (امتیازِ ویژه): 0
اینم فواید سرکه سیب برای بدن:

به گفته کارشناسان تغذیه، نوشیدن سرکه سیب قبل از غذا هم به کاهش وزن کمک می کند و هم موجب بهبود گوارش و سلامت روده ها می شود.

به گزارش مالین به نقل از خبرنگار مهر، کارشناسان توصیه می کنند مصرف مخلوط سرکه سیب و آب به عنوان یک عامل بازدارنده اشتها عمل کرده و به افراد کمک می کند تا کمتر مواد خوراکی در بین روز مصرف کنند و مقدار غذای مصرفی شان به اندازه متوسط باشد.

این اکسیر جادویی قرن هاست که به عنوان یک ماده همه کاره و پرفایده برای بدن استفاده می شود. دارای عوامل ضدمیکروبی و ضدقارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می شود.

مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.
مواد تشکیل دهنده سرکه سیب

به گفته محققان، سرکه سیب سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروبیوتیک ها و آنزیم هاست. بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم از جمله مواد مغذی ای هستند که بعد از تخمیر سیب و تبدیل به سرکه، همچنان در آن باقی می مانند و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.

اسیداستیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم غذا توسط بدن می شود. همچنین اسیداستیک موجب کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش ابقاء آب می شود.

به گفته ربکا لی، پایه گذار منابع طبیعی سلامت در نیویورک، فواید کاهش وزن سرکه سیب ناشی از رشته های پروتئینی موجود در سرکه سیب ارگانیک است که متشکل از سلولز و اسید استیک است. این رشته های پروتئین حاوی آنزیم ها و باکتری های مفیدی هستند که خواص متعددی به سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده می بخشند.»

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند بهتر است سرکه سیب با یک لیوان بزرگ آب رقیق شود؛ بهتر است یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب به یک لیوان آب اضافه شود. لی توصیه می کند بهتر است بیش از ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری سرکه در روز مصرف نشود.

مطالعه محققان در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد مصرف بیش از اندازه زیاد اب و سرکه با خطراتی برای سلامت همراه است که علائم آن شامل خستگی، از بین رفتن حس چشایی، عدم تحمل سرما، از بین رفتن قدرت ماهیچه ها، رنگ پریدگی پوست، جوش های پوستی، زخم دهان، ریزش مو، مشکلات بینایی، کرختی و بیحسی، و افسردگی است.

منبع: فواید سرکه سیب
  • صفحه:
  • 1
مدیران: dr.moazzami

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

این صفحه در: 0.28 ثانیه ایجاد شده است