تفاهم نامه همکاری سه جانبه؛ اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم ورزشی و هیات بدنسازی و پرورش اندام استان خراسان رضوی امضا شد

🔹در راستای توسعه و گسترش همکاری‌های آموزشی،فرهنگی، پژوهشی و ورزشی سه جانبه ی؛ اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم ورزشی و هیات بدنسازی و پرورش اندام استان خراسان رضوی، تفاهم‌نامه‌ای به امضای دکتر رشید لمیر مدیرکل تربیت بدنی، دکتر هاشمی جواهری رئیس دانشکده علوم ورزشی و سیدزادگان رئیس هيأت بدنسازی و پرورش اندام استان رسید. به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه، عصر یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ هر سه طرف موافقت کردند تا در زمینه های زیر با یکدیگر همکاری کنند.

✔️ فعال سازی انجمن بدنسازی و پرورش اندام دانشگاه فردوسی مشهد مقدس

✔️مشارکت در برگزاری کلاسهای آموزشی ( دوره های مربیگری و داوری )، سمینار و وبینارهای دانش افزایی

✔️تبادل اساتید مجرب و متخصص بین مجموعه ها

✔️ مشارکت در برگزاری رویدادهای مشترک ورزشی تحت پوشش هیات بدنسازی و پرورش اندام استان خراسان رضوی ( سطوح استانی ، ملی و بین المللی )