💠 پیام تبریک دکتر عليرضا خادملو، مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۳

در متن این پیام آمده است:
«باسمه تعالی»
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد                                ظهور مهدی(عج) زهرا بهارمان باشد
پویایی اساتید، کارکنان و دانشجویان با توسعه ورزش همگانی، تجهیز اماکن ورزشی و استقبال مطلوب از دوره های آموزشی مهارت های ورزشی، میزبانی شایسته در مسابقات ورزشی مختلف، کسب عناوین دبیرخانه برتر ورزش کشور و هیأت ورزش دانشگاهی استانی برتر در کشور و درخشش در رقابت های ورزشی منطقه ای، ملی و بین المللی بخشی از افتخاراتی است که دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد را همچون گذشته در مسیر پیشرفت ورزش دانشگاهی، طلایه‌دار ساخته است. سال آینده برای ما سالی ورزشی و در عین حال پرشور و نشاط است. حضور در آوردگاه شانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان کشور، نیازمند آمادگی همه جانبه و پشتکاری مضاعف است. یقین داریم، با همّت بلند ورزشکاران و تلاش بی‌نظیر همکارانمان باز هم شاهد سربلندی و سرآمدی دانشگاه پرافتخار فردوسی مشهد در حوزه ورزش خواهیم بود.
اینک نسیم خوش آهنگ قرآن، پیام آور بهاران است. در ماه میهمانی خدا، به پیشواز بهار طبیعت می‌رویم و قرابت ماه مبارک رمضان با اولین ماه سال را به فال نیک می‌گیریم تا از رهاورد آن، مهیّا شویم برای روزهایی که سرشار از امید، تحوّل و سازندگی است. بارالها از خطاهایمان درگذر و کاستی‌هایمان را بر ما ببخش و لباس عافیت بر تن ما بپوشان.

«بهارتان سرشار از عطر روح نواز قرآن»

🖇روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی