مراسم پایان سال ۱۴۰۲ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در ماه ضیافت الهی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، جلسه پایان سال ۱۴۰۲، چهارشنبه ۲۳ اسفندماه با حضور دکتر علیرضا خادملو مدیر تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

📌بنا براین گزارش دکتر علیرضا خادملو ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و در آستانه نوروز ۱۴۰۳، به بیان موفقیت ها و افتخارات ورزشی این مدیریت در سال جاری پرداخت. ایشان از تلاش و کوشش مستمر خانواده مدیریت تربیت بدنی در جهت اجرای شایسته فعالیت های ورزشی و کمک به توسعه ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در جامعه دانشجویان و همچنین تلاش های ارزنده در میزبانی مسابقات ورزشی مختلف و کسب عنوان دبیرخانه برتر ورزشی توسط این مدیریت تشکر و قدردانی نمود. بررسی چالش ها و تعیین اهداف و چشم اندازهای حوزه ورزش دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۴۰۳ از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود. در پایان به پاس یک سال تلاش و همیاری همکاران این مدیریت در جهت پیشبرد اهداف ورزش دانشگاه پرافتخار فردوسی مشهد، با اهدای لوح یادبود، تقدیر شد.

🌐 sport.um.ac.ir

🆔 @ferdowsi_sport