gr

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، بیست و چهارمین گردهمایی مدیران وکارشناسان تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور چهارشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۲ و همزمان با ایام ولادت با سعادت امام رضا(ع)، با حضور دکتر خادملو دبیر دبیرخانه منطقه ۹ ورزش کشور، دکتر حاجتمند معاون مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و نمایندگان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور در محل سالن شورای دانشکده علوم ورزشی برگزار گردید.

در این جلسه پیرامون؛ برنامه ی زمانبندی مسابقات منطقه ۹ سال ۱۴۰۲، حق سرانه شرکت در مسابقات در دو بخش دانشجویان و کارکنان و اعلام آمادگی دانشگاه های شرکت کننده جهت میزبانی این رویدادها بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است در پایان از مدیران و کارشناسان ۱۴ دانشگاه شرکت کننده در این گردهمایی با ارائه لوح تقدیر و یادبود قدردانی شد.