🔰مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور به منظور کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود ۵ لغایت ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار گردید.

❇ در این مسابقات ۹ دانشگاه در دو گروه ۴ و ۵ تیمی به رقابت پرداختند که دانشگاه فردوسی مشهد با سه برد و یک مساوی از مرحله گروهی صعود کرد و در مرحله نیمه‌نهایی مقابل دانشگاه میزبان در دیداری حساس و تماشایی موفق شد دانشگاه صنعتی شاهرود را از پیش رو بردارد و در فینال مقابل دانشگاه خیام مغلوب شد و در جایگاه دوم این رقابت ها قرار گرفت.

🥈🥈 دانشگاه خیام قهرمان شد و دانشگاه صنعتی شاهرود در جایگاه سوم این مسابقات قرار گرفت. گفتنی است دکتر علیرضا خادملو دبیر منطقه ۹ ورزش کشور و مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان ناظر فنی در این رقابت ها حضور داشت.

🖇روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی

🌐sport.um.ac.ir