آیین نامه مسابقات همگانی درون دانشگاهی

دانشگاه فردوسی مشهد - بهار  1403

جشنواره بهاره ورزش همگانی (گرامیداشت هفته معلم)

ردیف

1403/2/25

مجتمع آبی پردیس

چالش پلانک:

قوانین و نحوه برگزاری مسابقه و امتیازدهی:

هر شرکت کننده چالش پلانک را با رعایت موارد زیر اجرا کند.

• فرد میبایست به صورت ایستا حرکت پلانک(مطابق شکل) را انجام دهد.

• بیشترین زمان و کمترین خطا به عنوان امتیاز فرد محاسبه خواهد شد.

خطاها: حرکت به طرفین هنگام اجرا مهارت پلانک- پایین یا بالا بودن بیش از اندازه کمر و باسن

دارت

• شروع کننده بازی توسط یک پرتاب به مرکز تخته دارت مشخص خواهد شد هر بازیکنی که دارت او به مرکز تخته دارت

نزدیک تر باشد شروع کنند بازی خواهد بود

امتیازات به دست آمده بر مبنای امتیازی است که برای هر ناحیه تعریف شده است نه بر مبنای رنگ یا نزدیک تر بودن آن به مرکز

در صورت افتادن دارت از تخته ،امتیازی برای پرتاب کننده در نظر گرفته نخواهد شد دارت های افتاده شده از تخته دوباره پرتاب

نخواهد شد (به استثنای میدل)

ثبت امتیاز توسط داور بعد از پرتاب هر سه دارت (راند) محاسبه خواهد شد و تا زمانی که داور امتیازات را ثبت نکرده باشد بازیکن

حق برداشتن دارت های خود را از روی تخته دارت را نخواهد داشت

اشتباهات و خطا های محاسباتی توسط داور تا قبل از راند بعدی بازیکن قابل اصلاح می باشد.

مسابقات به صورتCount Up برگزار می گردد.(هر بازیکنی که زودتر به امتیاز 200 برسد یا از آن رد کند برنده مسابقه خواهد بود)

هندپلو

تجهیزات لازم:

داشتن مایو برای شرکت کنندگان الزامی است.

فرمت مسابقات:

بر اساس تعداد تیم های شرکت کننده تنظیم خواهد شد.

زمین بازی :

مسابقات طبق شرایط محل برگزاری درعرض قسمت کم عمق استخر برگزار می گردد. نیمه زمین با علامتی بر روی دیواره یا بیرون قسمت کم عمق در عرض مشخص می شود. تبصره: محدوده زمین لبه های کناری استخر و خط محدوده قسمت عمیق می باشد که درصورت برخورد توپ به آنها و برگشت بداخل زمین، بازی ادامه می یابد

ترکیب تیم:

زمان بازی و توپ بازی:

بازی در دو وقت 5 دقیقه ای روان و  با توپ کوچک واترپلو  برگزار می شود.

تبصره در صورت تساوی تیم ها در مراحل بالاتر، تیم ها در دو وقت اضافه 2 دقیقه ای به هم به رقابت خواهند پرداخت و در صورت تساوی در این مرحله ضربات پنالتی تیم برتر را مشخص خواهد کرد هر تیم مجاز به پرتاب 3 پنالتی از فاصله 5 متری خواهد بود. بعد از پنالتی اگر باز هم نتیجه مساوی شد پنالتی ها یک به یک به صورت تناوبی اجرا خواهد شد تا تیم برنده مشخص شود. تبصره: ضربه پنالتی حداکثر تا 5 ثانیه پس از اجازه داور باید اجرا شود.

شروع بازی:

بازیکنان پشت سر خود را به لبه استخر چسبانده و با سوت داور برای گرفتن توپ که توسط داور در وسط زمین رها می شود اقدام می کنند. پس از دریافت گل بازیکنان دو تیم در زمین خود قرار گرفته و تیمی که گل دریافت کرده بازی را از نیمه زمین آغاز میکند.

حرکت با توپ:

حمل توپ توسط بازیکنان بصورت راه رفتن، زیرآب بردن و شناکردن مجاز است. تیمهای دفاع کننده به هرطریقی به غیر از ضربه زدن یا هر عملی که موجب آسیب دیدگی بازیکن مهاجم بشود، میتوانند دفاع کرده و یا مانع از حرکت بازیکن مهاجم بشوند

دروازه بان:

هر بازیکنی میتواند در جلو دروازه خود به عنوان دروازه بان بازی کند.

اوت:

هر گاه توپ از محدوده طولی زمین به طور کامل خارج شود اوت بوده و بازی با پرتاب اوت از محل خروج توپ ادامه میابد.

کرنر:

پرتاب کرنر زمانی صورت میگیرد که توپ پس از برخورد با بازیکنان به بیرون رفته یا توسط بازیکن خودی به عمد بیرون پرتاب شود.

تعویض:

تعدادتعویض ها نامحدود بوده و باید با اجازه داور و درزمان هایی که بازی درجریان نیست، از محل مخصوص انجام شود.

تایم اوت:

هر تیم مجاز است در هر نیمه بازی از یک تایم اوت استفاده نماید. زمان تایم اوت یک دقیقه است و وقتهای اضافه تایم اوت ندارند.