يكشنبه 29 بهمن 1396

دانشگاه فردوسی مشهد میزبان مسابقات منطقه ای بسکتبال دختران و دو و میدانی فوتسال پسران مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
یک‌شنبه، ۰۸ بهمن ۱۳۹۶

​دانشگاه فردوسی مشهد میزبان مسابقات بسکتبال خواهران ، دوومیدانی و فوتسال برادران

همزمان با ایام ا… دهه مبارک فجر مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشجویان دختر و دوومیدانی و فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

تا کنون ۱۳ تیم آمادگی خود را جهت شرکت در مسابقات فوتسال اعلام نموده اند. این مسابقات از تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ لغایت ۱۳۹۶/۱۱/۲۲ در سالن امام رضا(ع) برگزار خواهد شد.

مسابقات دوومیدانی  از تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ لغایت ۱۳۹۶/۱۱/۲۰ در پیست دوومیدانی استاد صابری (مجموعه ورزشی ۲۲ بهمن) برگزار می گردد.

مسابقات بسکتبال از تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ لغایت ۱۳۹۶/۱۱/۲۲ در سالن کوثر برگزار خواهد شد.

گفتنی است تیمهای برتر این مسابقات جواز حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که قرار است تابستان سال ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار گردد را به دست خواهند آورد.

آخرین بروزرسانی ( یک‌شنبه ، ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ، ۱۴:۴۸ )