شرایط و مقررات عمومی:

1)        کارکنان رسمی اعضاء هیئات علمی کارکنان روزمزد بیمه ای کارکنان پیمانی وکارکنان قراردادی (با حداقل یکسال سابقه کار ) نیروهای شرکتی (شرکتهای طرف قرارداد و مورد تایید کارگزینی دانشگاه  با حداقل یک سال سابقه کار)مجاز به شرکت در مسابقات می باشند.

2)        افرادی که به صورت طرح خدمت یا خدمت سربازی وحق التدریس در واحدهای دانشگاه مشغول به کار می باشند ، حق شرکت در مسابقات را ندارند.

3)       هریک از همکاران در طول جشنواره تنها مجاز به شرکت در 3 رشته ورزشی اعم از تیمی یا انفرادی می باشند.

4)       داشتن کارت بیمه ورزشی سال جاری برای کلیه بازیکنان الزامی است و در غیر این صورت، اجازه شرکت در مسابقات داده نخواهد شد.

5)       ارائه حکم کارگزینی یا قرارداد نیرو های شرکتی، پیش از  شروع مسابقات الزامی می باشد.

6)      ثبت نام تیم ها و نفرات از طریق سیستم رخدادها ی ورزشی توسط شخص و نماینده تیم (در تیمی) صورت می پذیرد.

با آدرس: (http://sems.um.ac.ir)

7)  تیم ها بایستی نماینده خود را با ارسال مشخصات (نام و نام خانوادگی، کد ملی، تلفن همراه) در بازه زمانی قبل از قرعه کشی توسط اتوماسیون برای کارشناس ورزشی برادران (آقای صلاحی)ارسال نمایند. سپس دسترسی نماینده معرفی شده با شناسه و رمز پرتال دانشگاهیش فعال خواهد شد.  تا در آدرس (http://sems.um.ac.ir) مشخصات طبق جدول ثبت گردد. لازم به ذکر است ثبت نام تمدید و جهت ویرایش باز نخواهد شد. تیم هایی که ثبت نام انجام نداده باشند نیز حق شرکت در مسابقات را ندارند.

8) در رشته های انفرادی صرفا در صورتی که تعداد متقاضی به حد نصاب برسد، آن رشته برگزار خواهدشد.  لذا گزارش گیری از سیستم رخدادهای ورزشی در تاریخ  98/11/15  تعیین کننده خواهد بود. زمان برگزاری این رشته ها متعاقبا اعلام خواهد گردید.

* والیبال:

-        هرتیم متشکل از 10بازیکن ، یک مربی و سرپرست، مجموعاً 12 نفر می باشد.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        حداقل تیم ها برای برگزاری مسابقات 5 تیم می باشد.

* فوتسال:

-        هرتیم متشکل از 10بازیکن ، یک مربی و سرپرست، مجموعاً 12 نفر می باشد.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        استفاده از محافظ ساق پا الزامی است.

-        کلیه بازی‌ها در دو وقت 15 دقیقه ای برگزار خواهد شد.

-        حداقل تیم ها برای برگزاری مسابقات 5 تیم می باشد.

*تیر اندازی:

-        از یک ساعت پیش از شروع مسابقات به شرکت کنندگان آموزش داده خواهد شد

-        مسابقات براساس قوانین فدراسیون تیراندازی برگزار می گردد.

-        حداقل نفرات برای برگزاری مسابقات15 نفر می باشد ودر غیر این صورت مسابقه برگزار نمی گردد.

* تیر و کمان:

-        از یک ساعت پیش از شروع مسابقات به شرکت کنندگان آموزش ابتدائی و مختصری داده خواهد شد.

-        برای هر شرکت کننده 3 تیر به عنوان قلق(آزمایشی) و 5 تیر اصلی اختصاص خواهد یافت.

* شنا:

-        آشنایی با حداقل یکی از چهار شنای اصلی.(آزاد)

-        مسابقات در سه رده سنی زیر 40 سال، 41 تا 49 سال و  بالای 50 سال برگزار می شود.

-        حداقل نفرات برای برگزاری مسابقات در هر رده سنی10 نفر می باشد در غیر این صورت مسابقه برگزار نمی گردد.

* شطرنج :

-        مسابقات براساس قوانین فدراسیون شطرنج برگزار می گردد.

-        حداقل نفرات برای برگزاری مسابقات 15 نفر می باشد ودر غیر این صورت مسابقه برگزار نمی گردد.

* تنیس روی میز:

-        جدول مسابقات باتوجه به تعداد نفرات شرکت کننده تعیین می گردد.

-        بازیکنان نمی توانند از لباس هایی به رنگ سفید و  یا نارنجی استفاده نمایند.

* بدمینتون:

-        مسابقات بر اساس قوانین رسمی فدراسیون بدمینتون برگزار می گردد.

-        جدول مسابقات باتوجه به تعداد نفرات شرکت کننده تعیین می گردد.

-        حداقل نفرات برای برگزاری مسابقات 15نفر می باشد ودر غیر این صورت مسابقه برگزار نمی گردد.

رشته های ورزشی

شطرنج

اتاق شطرنج سالن 22بهمن

متعاقبا اعلام می گردد

قابل توجه : رشته های انفرادی در صورت ثبت نام حداقل نفرات(15 نفر) در سیستم به آدرس (http://sems.um.ac.ir) برگزار خواهد گردید در غیر اینصورت برگزار نمی گردد.