همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، جلسه هماهنگی مربیان رشته های قهرمانی دختران و پسران دانشگاه فردوسی مشهد در روز دوشنبه یکم مهرماه با حضور آقایان دکتر سهرابی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه ، دکتر کشتی دار معاون و خانم دکتر علیرضایی معاون امور ورزش بانوان اداره کل تربیت بدنی در محل سالن شورای دانشکده علوم ورزشی برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص اهداف و برنامه های پیش رو ورزش دانشگاه ، به خصوص مسابقات دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور و انتخابی المپیاد ورزشی سال آینده ، استعداد یابی و جذب دانشجویان مستعد ورودی جدید ، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری ، طرح های تشویقی و انتقادات و پیشنهادات صحبت و تبادل نظر گردید.

در پایان این جلسه ، ضمن تشکر از حاضران ، همکاران و دست اندرکاران امر ، ابلاغ های مربیگری توسط مسئولین به مربیان محترم تقدیم گردید.