دانشگاهيان دانشگاه فردوسي مشهد در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان همگام با ساير اقشار مردم شريف  وهميشه در صحنه  ايران اسلامي  در راهپيمايي روز قدس حضور پررنگي را به نمايش گذاشتند. در اين برنامه اقشار دانشگاهي با توجه به شرايط خاص منطقه و جنايت تكفيري ها در ايران اسلامي با حضوري نمايان تر از هميشه در راهپيمايي روز جهاني قدس حمايت خود از را ملت فلسطين و آرمانهاي ضداستكباري  اعلام نمودند. در اين مراسم دانشجويان ،اساتيد وكاركنان دانشگاه به همراه جمعي از  مسئولين دانشگاه  فردوسي مشهد  ابتدا  در ميدان پانزده خرداد اجتماع كرده و سپس ضمن حركت  به سوي حرم مطهر امام رضا(ع)  همراه با خيل عظيم جمعيت شركت كننده در راهپيمايي با در دست داشتن پلاكاردها و پرده نوشته هاي مختلف در حمايت از  قدس شريف، انزجار خود را از دولت هاي استكباري و متجاوز به حقوق مظلومين و ستمديدگان اعلام نموده و با محكوم نمودن عمليات تروريستي اخير در ايران بار ديگر با آرمان هاي امام راحل و مقام معظم رهبري تجديد ميثاق  نمودند.