مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی" با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مجمع فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، دراین مجمع، تقویم و بودجه فعالیت‌های سال ۱۳۹۸ فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، آیین‌نامه تشکیل انجمن‌های ورزشی فدراسیون، اصلاحیه آیین‌نامه هیئت ورزشی استانی مراکز آموزش عالی، آیین‌نامه حق‌التعلیم مربیان ورزشی و دستورالعمل پرداخت حق‌الزحمه کادر فنی و اجرایی جشنواره‌ها و مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور بررسی و به تأیید اعضا رسید.

در مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر سیدعبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ، شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته ملی المپیک، دکتر محمدرضا دهخدا رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، ، مدیران کل تربیت بدنی بخش های آموزش عالی ، رؤسای هیئت‌های ورزش‌های دانشگاهی استانی سراسر کشور و اعضای هیئت رئیسه این فدراسیون نیز حضور داشتند.

در پایان این نشست، با اهدای لوح تقدیر از رؤسای هیئت‌های ورزش دانشگاهی استانی برتر ( استانهای قم ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، آذربایجان غربی و همدان )نیز قدردانی و تجلیل شد.