همزمان با برگزاری سومین دوره مسابقات قهرمانی آنلاین دارت دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و دومین دوره مسابقات آنلاین آزاد دارت دانشجویان دختر وپسر سراسر کشور به همت هیأت ورزشهای دانشگاهی خراسان رضوی، کمیته روابط عمومی این مدیریت گفت وگویی با آقای مومنی مدرس رسمی انجمن دارت و سرمربی اسبق تیم های ملی جوانان سالهای 2017 ژاپن و2019 رومانی، انجام داده است که حاصل این گفت وگو در ذیل درج می شود:

• میزان کیفیت فنی ورزشکاران شرکت کننده در این رویداد را چگونه ارزیابی می کنید؟

خوشبختانه این دوره از مسابقات به لحاظ کمی یک رکورد محسوب می شود و با حضور 70 شرکت کننده دختر و 58 شرکت کننده پسر از 29 دانشگاه کشور نشان دهنده ی این است که ما در بحث توسعه ی ورزش دارت به نتایج مطلوبی رسیدیم که البته هنوز هم جای کار بسیار است.در این مسابقات ما تلفیقی از حضور بازیکنان حرفه ای و آماتور را در کنار هم داشتیم و به طور کلی کیفیت مسابقات بسیار رضایت بخش بود.

• پیشنهاد شما درخصوص بهبود سطح کیفی این گونه مسابقات چه در فضای مجازی و چه به صورت حضوری چه

می باشد؟

جهت بهبود سطح کیفی مسابقات وجود دو عامل کادر فنی مجرب و قوی و همچنین دانشگاه هایی که میزبانی این گونه مسابقات را برعهده دارند بسیار تأثیرگذار می باشد.

در این دوره از مسابقات نیز وجود کادر فنی مجرب و دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان میزبان که یکی ازپایگاه های ورزش قهرمانی وهمگانی کشور محسوب می شود، شرایط بسیار مطلوبی را جهت برگزاری هرچه بهتر این رویداد فراهم نمود.

ایشان در پایان به همه ورزشکاران و دانشجویان گرامی نوید این را دادند که تمام توان خود را در توسعه این ورزش در دانشگا هها به کارگیرند.