به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، روز پایانی مسابقات از ساعت ۱۸ با انجام دو دیدار تماشایی برگزار شد که در پایان تیم های برتر این رقابت ها مشخص شدند.

در دیدار رده بندی تیم علوم ورزشی (ب) موفق شد با نتیجه ۳ بر یک معماری و شهرسازی را شکست دهد و عنوان سومی را از آن خود کند.
در دیدار فینال مسابقات که حساسیت بالایی داشت دو تیم مدعی علوم ورزشی (الف) و مهندسی (الف) به مصاف هم رفتند.
پس از گذشت چند دقیقه از بازی علوم ورزشی با گل رضا جهاندوست از حریف پیش افتاد اما تیم مهندسی در همان نیمه اول توسط مهدی آذری فر بازی را به مساوی کشاند. در نیمه دوم این مهندسی بود که با استفاده از اشتباهات بازیکنان علوم ورزشی دو گل در دقایق پایانی به ثمر برساند و پیروز جدال جذاب فینال باشد.
به این ترتیب مهندسی قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

شایان ذکر است، دکتر غفاری معاون محترم فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی، دکتر شریعتی رئیس دانشکده مهندسی، دکتر حاجتمند معاون مدیریت تربیت بدنی، حمید طیبی رئیس محترم کمیته فوتسال استان و جمعی از مسئولین دانشکده مهندسی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از میهمانان ویژه روز پایانی رقابت ها بودند.