به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مدیریت تربیت بدنی ، ستاد اردوهای دانشگاه فردوسی مشهد همزمان با ایام دهه ی کرامت، اردوی یک روزه منطقه ییلاق اخلمد را در روز پنجشنبه ۱۲ خردادماه ویژه خواهران و در روز جمعه ۱۳ خردادماه ویژه برادران با هدف ایجاد نشاط جمعی برای دانشجویان و ایجاد انگیزه جهت انجام فعالیت های ورزشی برگزار نمود. که با استقبال پرشور دانشجویان همراه بود.

در این اردوها ۱۶۰ نفر از دانشجویان دختر و ۷۵ نفر از دانشجویان پسر مشارکت داشتند.
صرف صبحانه در هوای پاک ومطبوع بهاری منطقه، پیاده روی و کوهپیمایی در منطقه اخلمد، بازدید از آبشارهای زیبای اخلمد، رودخانه نوردی و همچنین بازدید از مزار شهدای اخلمد و صرف نهار از برنامه ها و فعالیت های مشترک در این اردوها بود.
شایان ذکر است آقایان دکتر سوادی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی، دکتر صحافیان، دکتر قائمی نسب، حاج آقای علیزاده و آقای محمدخانی مسئول امور سراهای دانشجویی و تعدادی از همکاران مدیریت تربیت بدنی، این اردو را همراهی نمودند.