بازگشت عالی علوم ورزشی (ب) در دیداری حساس و جذاب، کشاورزی الف از صعود بازماند.
صدرنشینی نمایندگان علوم ورزشی در پایان مرحله گروهی

مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد، چهارشنبه چهارم خرداد ماه ۱۴۰۱ با برگزاری چهار دیدار در سالن ورزشی امام رضا(ع) پیگیری شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، دور سوم و پایانی مرحله گروهی مسابقات از ساعت ۱۸ عصر، با انجام چهار بازی در دو گروه A و B به پایان رسید که در نهایت نتایج زیر به دست آمد:

علوم ورزشی (الف) ۹ _ کشاورزی (ب) صفر
علوم پایه (الف) ۳ _ مهندسی (ج) صفر
علوم ریاضی ۳ _ دامپزشکی یک
کشاورزی (الف) یک _ علوم ورزشی (ب) ۲

با این نتایج تیم های علوم ورزشی (الف) با ۹ و کشاورزی (ب) با ۶ امتیاز به عنوان تیم های اول و دوم گروه A راهی مرحله حذفی شدند.
در گروه B علوم ورزشی (ب) با برد ارزشمند مقابل تیم مدعی کشاورزی الف با ۷ امتیاز به عنوان صدرنشین صعود کرد. علوم ریاضی هم با کسب ۵امتیاز به عنوان تیم دوم به جمع ۸ تیم راه یافت.

چهار بازی پایانی مرحله گروهی روز پنجشنبه پنج خرداد از ساعت ۹ صبح آغاز خواهد شد و چهره دو تیم دیگر برای حضور در مرحله یک چهارم نهایی مشخص خواهد شد.