فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی برای سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان گزارشگر انتخاب میکند؛

فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی(FISU) برای گزارشگری سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۲۱ چین گزارشگر انتخاب می‌کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی FISU برای گزارشگری سی و یکمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان که 27 مرداد تا 7 شهریور 1400 (18 تا 29 آگوست 2021) برگزار خواهد شد، "پروژه گزارشگران جوان فیزو" را از میان افراد جوان و علاقمند گزارشگر انتخاب می کند.

از میان متقاضیان 20 نفر از کشور میزبان و 20 نفر از سایر کشورها توسط فیزو و انجمن بین المللی مطبوعات ورزشی( (AIPS انتخاب خواهند شد.

افراد علاقمند و واجد شرايط تقاضا مي شود مدارك لازم:رزومه کامل شامل تحصیلات، سوابق علمی و اجرایی ،نا مه درخواست (نامه انگیزش) شامل 500 کلمه ،لینک فعالیت های رسانه ای و مطبوعاتی که از ایشان تاکنون منتشر شده اند، دو توصیه نامه (فقط محتوای آموزشی و حرفه ای)،کپی پاسپورت (دارای اعتبار حداقل 6 ماه بعد از مسابقات)،ا سناد رسمی تائید سطح دانش انگلیسی (تافل، آیلتس را تا تاريخ 20 دي ماه به آدرس ايميلاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ارسال نمايند.

توجه داشته باشید لازم است تمام مدارک دریک فایل و بترتیب موارد ذکر شده با فرمت PDF ذخیره و ارسال شود. بدیهی است به درخواست هایی که دارای نقص مدارک هستند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لازم به ذکر است این ششمین بار است که فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی اقدام به انتخاب گزارشگر برای پوشش یونیورسیاد می‌کند.

جهت اطلاع از رویدادهای ورزشی، تفریحی، به ما بپیوندید

ferdowsi_sport@