ضمن تبريك فرا رسيدن سالروز ولادت دخت نبي اكرم حضرت زهرا (سلام الله عليه) و هفته گراميداشت مقام زن، مديريت تربيت بدني در نظر دارد به همين مناسبت جشنواره درون دانشگاهي فرهنگي-ورزشي كاركنان و اعضاء هيات علمي خانم را برگزار نمايد.

رشته ها: والیبال 4 نفره داژبال پرتاب دارت- آمادگی جسمانی- تیراندازی- تنیس روی میز- شنا- تیروکمان

برنامه جشنواره درون دانشگاهی کارکنان و اعضای هیات علمی اسفند ماه سال 1397

آمادگی جسمانی

سه شنبه 97/12/14

مقررات عمومی

مسابقات طبق تقویم اعلام شده برگزار خواهد گردید.

کارکنان رسمی – اعضاء هیئات علمی – کارکنان روزمزد بیمه ای – کارکنان پیمانی وکارکنان قراردادی (با حداقل یکسال سابقه کار ) نیروهای شرکتی (شرکتهای خردورزان طلیعه سبز افق وهمیار آکا با حداقل یکسال سابقه کار) مجاز به شرکت در مسابقات می باشند.

حد نصاب تعداد شرکت کننده های مسابقات انفرادی در هر رشته حداقل 10 نفر و در هر ماده حداقل 8 نفر می باشد.

برای برگزاری مسابقات تیمی حضور حداقل 5 تیم الزامی است.

23) هریک از همکاران در طول جشنواره تنها مجاز به شرکت در 2 رشته ورزشی اعم از تیمی یا انفرادی می باشند

4) داشتن کارت بیمه ورزشی معتبر برای کلیه بازیکنان الزامی است و در غیر این صورت، اجازه شرکت در مسابقات داده نخواهد شد.

نحوه ثبت نام رشته های انفرادی: از طریق آدرس sems.um.ac.ir با شناسه و رمز شخصی پورتال کارمند امکان پذیر می باشد. تنها ثبت نام کارکنان شرکتی با همراه داشتن یک قطعه عکس در محل مسابقه انجام می گردد.

با آدرس: (http://sems.um.ac.ir)

7) تیم ها بایستی نماینده خود را با ارسال مشخصات (نام و نام خانوادگی، کد ملی، تلفن همراه) در بازه زمانی قبل از قرعه کشی به اتوماسیون کارشناس ورزشی خواهران (خانم موذن احمدی) معرفی نمایند. سپس شناسه و رمز ثبت نام برای نماینده صادر می گردد و در جلسه قرعه کشی به ایشان ابلاغ می گردد تا در آدرس بالا مشخصات طبق جدول ثبت گردد. لازم به ذکر است ثبت نام تمدید و جهت ویرایش باز نخواهد شد. تیم هایی که ثبت نام انجام نداده باشند نیز حق شرکت در مسابقات را ندارند.

تهیه البسه ورزشی شرکت کنندگان به عهده خود تیم ها می باشد.

تیم های شرکت کننده می بایست با لباس متحد الشکل و شماره دار در مسابقات حضور یابند.

نحوه ثبت نام رشته های اجتماعی: شروع ثبت نام: 29 بهمن ماه

شروع مسابقات: 7 اسفندماه

شرایط اختصاصی رشته های ورزشی

* والیبال:

-        هرتیم متشکل از 6 بازیکن (4 نفر اصلی و 2 نفر ذخیره)، یک مربی یا سرپرست، مجموعا ً7 نفر می باشد.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        مسابقات طبق آخرین مقررات FIVB برگزار می گردد.

-        حضور یک نفر به عنوان نماینده در جلسه قرعه کشی الزامی می باشد.

*تیر اندازی:

-        از یک ساعت پیش از شروع مسابقات به شرکت کنندگان آموزش داده خواهد شد.

-        مسابقات براساس قوانین فدراسیون تیراندازی برگزار می گردد.

-        مسابقات فقط در ماده تفنگ برگزار می گردد.

* دارت:

-        از یک ساعت پیش از شروع مسابقات به شرکت کنندگان آموزش ابتدائی و مختصری داده خواهد شد.

-        مسابقات به صورت انفرادی برگزار می شود.

-        مسابقات به صورت تک حذفی برگزار می گردد.

-        مسابقات به شیوه کانت آپ 101 به صورت 2 لگ از 3 لگ انجام می گردد.

* شنا:

-        مسابقات در ماده آزاد 25 یا 50 متر برگزار می گردد.

-        مسابقات با توجه به شرایط سنی شرکت کنندگان در دو گروه سنی برگزار می گردد.

* داژبال:

-        هر تیم متشکل از 4 نفر بازیکن اصلی و 2 نفر بازیکن ذخیره می باشد.

-        مسابقات به صورت حذفی برگزار می گردد.

-        مسابقات در دو نیمه پنج دقیقه ای و با دو دقیقه استراحت در بین نیمه برگزار می گردد.

-        البسه ورزشی تیم ها می بایست متحد الشکل و شماره دار باشد.

-        حضور یک نفر به عنوان نماینده در جلسه قرعه کشی الزامی می باشد.

* تیر و کمان:

-        برای هر شرکت کننده 3 تیر به عنوان قلق (آزمایشی) و 5 تیر اصلی اختصاص خواهد یافت.

*آمادگی جسمانی:

-        مسابقات به صورت انفرادی برگزار می گردد.

-        مسابقات شامل ایستگاههای درازونشست، چابکی، جابجایی توپ مدیسن بال، عبور از موانع، دو و ..... می باشد.

-        مسابقات با توجه به شرایط سنی شرکت کنندگان در دو گروه سنی برگزار خواهد گردید.

* تنیس روی میز:

-        جدول مسابقات باتوجه به تعداد نفرات شرکت کننده تعیین می گردد.

-        مسابقات به صورت انفرادی برگزار می گردد.

-        بازیکنان نمی توانند از لباس هایی به رنگ سفید و یا نارنجی استفاده نمایند.