photo 2019-01-02 11-35-27

مسابقات رده بندی و فینال فوتبال جشنواره درون دانشگاهی دانشجویان در روز سه شنبه ۱۲ دی ماه از ساعت ۱۲ در محل زمین چمن مجموعه ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه برگزار شد.
در مسابقه رده بندی این دوره از مسابقات تیم فوتبال دانشکده "علوم اداری و اقتصادی "، تیم فوتبال دانشکده "کشاورزی" را با نتیجه ۰-۴ شکست داد و به مقام سوم دست پیدا کرد. همچنین مسابقه فینال این دوره از جشنواره نیز برگزار شد و در آن تیم های دانشکده  "مهندسی ب" و دانشکده  "علوم ورزشی" با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان مسابقه تیم "مهندسی ب" با نتیجه ۰-۱ از حریف خود پیشی گرفت و قهرمان این دوره از مسابقات گردید.
براین اساس پس از تیم دانشکده مهندسی ب تیم های دانشکده های  "علوم ورزشی"، "علوم اداری و اقتصاد" و "کشاورزی"  در رده های دوم تا چهارم دانشگاهی ایستادند.