آیین نامه و مقررات مسابقات
  3. دبیرخانه منطقه 9 کشور
  4. پنجره ای رو به ورزش
  دانشگاه های تحت پوشش دبیرخانه منطقه 9 ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

بازدید و ارزیابی مرکز آموزش عالی کاشمر اولین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور

بازدید و ارزیابی مجتمع آموزش عالی گناباد دومین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور
جدول کارنمای مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالی منطقه 9 ورزش کشور - 1398

چند نکته مهم در کوهنوردی

دوست عزیز با بودن همراه و داشتن حداقل وسایل، میتوانید بدون دردسر به کوه پیمایی بروید بهتر است ابتدا از کوه پایه های کم ارتفاع، شروع نمائید سعی کنید در تابستان و اوایل پاییز به این کار اقدام کنید، در زمستان حتما باید با افراد با تجربه همراه باشید. بهتر است در گروه های کوهنوردی دانشگاها یا باشگاه های کوهنوردی شرکت نمائید تا خیلی راحت به فنون این رشته آشنا شوید.

10 نکته مهم در کوهنوردی

1-    بعد از تعیین محل که از قبل برنامه ریزی کرده اید از مسیرهای عمومی و علامت گذاری شده حرکت نمائید.

2-    به خانواده، دوستان، قرارگاه یا مسیر کوه پیمایی خود را اطلاع دهید.

3-    صعود خود را صبح زود آغاز کنید و غروب آفتاب به محل برگشت مراجعه نمائید.

4-    وضعیت هوا را به طور دائم در نظر داشته باشید.

5-    کفش و لباس مناسب فصل را بپوشید و همیشه لباس اضافی به همراه داشته باشید.

6-    حتما از کوله پشتی استفاده کنید، و از وسایل سبک و مواد غذایی مغزی استفاده نمائید.

7-    هیچ وقت بدون اجازه سرپرست از گروه خارج نشوید.

8-    در صعودها همیشه سنگینی بدن رو به جلو و در فرود سنگینی بدن رو به عقب میباشد. و حرکت در شیب ها بصورت زیگزاگ می باشد.

9-    یادتان باشد صعود در زمستان و برف ده برابر صعود تابستانی و پاییز سنگین تر است. پس تهیه تجهیزات و برنامه ریزی را در زمستان باید دقت نمائید.

10- توصیه آخر، کوه منم ندارد، پهلوان را زنده خوش است، هر کجا احساس خطر و کمبود انرژی کردید برگشت را ترجیح دهید، چون مهم فتح قله های بلند نیست، مهم فتح قله های خویشتن است.

منابع :

کتاب آموزش کوهنوردی alam.belak.shaw

تجربه و آموزش در کوهنوردی : اکبر بشردوست

جعفر چراغچی ( سرپرست کوهنوردی دانشگاه فردوسی)

ستاد اردوهای دانشگاه فردوسی