آیین نامه و مقررات مسابقات
  3. دبیرخانه منطقه 9 کشور
  4. پنجره ای رو به ورزش
  دانشگاه های تحت پوشش دبیرخانه منطقه 9 ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

بازدید و ارزیابی مرکز آموزش عالی کاشمر اولین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور

بازدید و ارزیابی مجتمع آموزش عالی گناباد دومین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور
جدول کارنمای مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالی منطقه 9 ورزش کشور - 1398

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، مسابقات شطرنج انتخابی تیم ملی دانشجویان ۱۱ آذرماه ۹۹ با همکاری فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران ، در دو بخش بانوان و آقایان و به صورت آنلاین با کنترل ویدئویی، انجام شد.
این مسابقات در نهایت با قهرمانی دانشجویان پر افتخار دانشگاه فردوسی مشهد همراه بود که در جدول دختران با حضور ۱۵ شرکت کننده استاد بین المللی وصال حامدی نیا و در جدول پسران با حضور ۱۹ دانشجو استاد بین المللی مرصاد خداشناس به مقام قهرمانی دست پیدا کردند.
مسابقات انتخابی تیم ملی دانشجویان با کنترل زمانی سریع ۱۵ دقیقه + ۵ ثانیه پاداش به ازای هر حرکت در ۷ دور و به روش سوئیسی و به صورت انفرادی برگزار شد.