چهارشنبه 4 بهمن 1396

اخلمد (آقایان) مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

به نام خالق طبیعت و زیبائی ها

احترامآ به استحضار می رساند در راستای برگزاری اردوهای دانشجوئی دانشگاه فردوسی توسط ستاد اردوهای مدیریت محترم تربیت بدنی در مورخ  ۹۰/۰۲/۳۰ اردوی اخلمد ( برادران شرح ذیل برگزار گردید.

در ساعت هشت صبح از مقابل امور دانشجوئی به وسیله هشت مینی بوس حرکت را آغاز و پس از یک ساعت طی مسیر به روستای اخلمد رسیدیم .

پس از سازمان دهی دانشجویان و قرار گرفتن آقایان بافنده ، لشکری، خالقی در ابتدای گروه و آقایان مهاجرپور ، رئوف، طاهری در انتهای گروه دانشجویان را به سمت آبشار اول هدایت نمودیم و پس از یک ساعت پیاده روی در فضای زیبای اخلمد به آبشار اول رسیدیم و پس از کمی استراحت و گرفتن عکسهای یادگاری به همراه تعدادی از دانشجویان به سمت آبشار بعدی حرکت کردیم و پس از یک ساعت پیاده روی به آبشار دوم رسیدیم و به علت کمبود وقت بعد از صرف ناهار در طبیعت زیبا برگشتیم و به همراه بقیه دانشجویان به سمت مینی بوسها حرکت کردیم .

در ساعت شانزده به محل سوار شدن مینی بوسها و در ساعت هفده نیز به دانشگاه رسیدیم .

بحمدالله در طول اردو مورد خاصی نبود و همگی به سلامتی برگشتند و همه دانشجویان از اردو راضی بودند .

با تشکر از همه افرادی که در برگزاری این اردوها زحمت می کشند و این امکان را فراهم می کنند تا دانشجویان از این امکانات بهرمند شوند.

آخرین بروزرسانی ( پنج‌شنبه ، ۶ مرداد ۱۳۹۰ ، ۲۳:۲۷ )

افزودن نظر

کد امنیتی