چهارشنبه 1 آذر 1396

معرفی ییلاق جاغرق مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۲

ییلاق زیبای جاغرق؛ یکی از جاذبه های طبیعی  مشهد روز پنج شنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ مهرماه  میزبان دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد خواهد بود.

دبیرخانه ستاد اردوها اعلام کرد با توجه به تعطیلات هفته های گذشته و لزوم تغییر در برنامه های ستاد، مقرر شد برنامه پیاده روی در محور گرشگری جاغرق - کردینه در روز های پنجشنبه ۱۶ آبان ماه برای خواهران و روز جمعه ۱۷ آبان ماه برای برادران برگزار شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام  به دفاتر تربیت بدنی در خوابگاه ها مراجعه نمایند .ضمنا توصیه می شود با توجه به برنامه کوهپیمایی شرکت کنندگان از کفش و البسه مناسب استفاده کنند.

لازم به ذکر است برنامه جدید ستاد اردوها تا پایان نیمسال اول متعاقبا به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

معرفی ییلاق جاغرق

این نقطه ییلاقی در فاصله حدود ۷ کیلومتری جنوب باختری طرقبه واقع شده و امتداد آن به مناطق دیگر از جمله عنبران، طرقدر، کردینه، تغاره و شاندیز محدود می‌شود. بنا به قولی قدمت این روستا به پیش از اسلام می‌رسد. آب و هوای آن معتدل کوهستانی است که وجود باغات میوه و ارتفاعات و دره‌های پوشیده از گیاه و چشم‌اندازهای زیبا و جذابیت خاصی به این دره ییلاقی بخشیده است. روستای جاغرق علاوه بر رودخانه فصلی دارای چندین رشته قنات و یک چشمه و آبشارهای متعدد است که در حاشیه آن رستوران‌هایی برای استراحت گردشگران ایجاد شده است. ارتفاع این منطقه از سطح دریا ۱۵۰۰ متر می‌باشد و بلندی‌های آن مناسب صعود برای تیم‌های کوهنوردی است.

محور گردشگری جاغرق ـ کردینه

این مسیر بسیار زیبا و با مناظر متنوع طبیعی از جاغرق آغاز گردیده و پس از طی حاشیه رودخانه، دره‌ای زیبا و همچنین ارتفاعاتی که پوشیده از گیاه می‌باشد به کردینه امتداد می‌یابد.

در نهایت پس از کردینه نیز راه به سمت درود در نیشابور منحرف شده و در مجموع پس از ۱۳ ساعت پیاده‌روی محض آبشار درود آشکار می‌شود. مبدأ حرکت در این مسیر برای گروه‌های علاقه‌مند از جنب مسجد جامع جاغرق در مسیر رودخانه می‌باشد. این راه در فصول گرما و زمستان از جذابیت‌های خاصی برخوردار است که از مواهب طبیعی به شمار می‌آید.

وضعیت آب وهوا :

پنج شنبه     ۱۶ آبان ماه  - آفتابی   بیشینه    ۱۹+  کمینه  ۴+