چهارشنبه 29 شهریور 1396

نخستین تور بازدید از فرهنگسرای بهشت ۹ آبان برگزار می شود. مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه، ۰۶ آبان ۱۳۹۲

با همکاری مدیریت فرهنگسرای بهشت نخستین تور دانشجویی بازدید ازاین فرهنگسرا روز پنجشنبه ۹ آبان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، ناصر برفرازی کارشناس واحد فوق برنامه معاونت فرهنگی دانشگاه با اعلام این خبر گفت :  در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و با رویکرد تقویت هویت شهری و معرفی مشهد به عنوان صبغه فرهنگی و مذهبی ، با هماهنگی مدیریت فرهنگسرای بهشت تورهای بازدید از این فرهنگسرا  به صورت هفتگی پیش بینی شده است که  نخستین تور بازدید روز پنجشنبه ۹ آبان برگزار خواهد شد.

وی افزود:  دانشجویان علاقه مند می توانند جهت ثبت نام در تور های آینده  به مدیریت فرهنگی و فوق برنامه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است ثبت نام در این تور ها رایگان می باشد.علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۰۶۴۵۰ تماس بگیرید.