چهارشنبه 29 شهریور 1396

آبشار آب گرم کلات، دومین برنامه گردشگری ستاد اردوها مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه، ۱۳ آبان ۱۳۹۲

ستاد اردوهای دانشگاه فردوسی مشهد بازدید از آبشار آب گرم کلات را برای روزهای پنجشنبه ۲ آبان(خواهران) و جمعه  ۳ آبان ماه (برادران) برنامه ریزی کرده است .

آبشار آبگرم، که به خاطر آب گرمش، به این نام معروف شده، در ۷۵ کیلومتری مشهد در حاشیه جاده کلات نادر قرار دارد.
آب این آبشار حدودا ۲۰ متری، به شکل قابل توجهی، گرم است؛ نه البته آنقدر گرم که در زمره چشمه های آب گرم محسوب شود اما بین ۳۰ تا ۳۵ درجه دارد و حوضچه آن به شدت برای آبتنی مناسب است. سرچشمه آبشار چند کیلومتر بالاتر از خود آبشار و در وسط دشت قرار دارد.

آبشار آبگرم در نزدیکی روستایی به همین نام قرار دارد که جاده آن آسفالته است و از جاده مشهد به کلات نادر منشعب می شود.

برای رسیدن به آبشار، پس از عبور از روستای آب گرم، در مسیری که امکان تردد وسایل نقلیه سبک وجود ندارد، پس از طی کردن راهی حدود نیم ساعت به آبشار زیبای آب گرم خواهید رسید.

یک کاروانسرای قدیمی نیز در نزدیکی آبشار آبگرم وجود دارد که ظاهرا متعلق به اواخر دوره صفویه است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام  به دفاتر تربیت بدنی در خوابگاه ها مراجعه نمایند .ضمنا توصیه می شود با توجه به آب  وهوای منطقه  شرکت کنندگان از البسه مناسب استفاده کنند.

برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید

پیش بینی وضعیت آب و هوا :

پنجشنبه ۲ آبان ماه : هوا آفتابی - بیشینه ۲۲ +  و  کمینه  ۵+

جمعه ۳ آبان ماه : نیمه ابری - بیشبینه ۱۶+  و کمینه  ۳+