چهارشنبه 1 آذر 1396

بوستان خورشید؛ بزرگترین بوستان کوهستانی مشهد میزبان دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه، ۱۳ آبان ۱۳۹۲

بوستان خورشید؛ بزرگترین بوستان کوهستانی مشهد روز پنج شنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ مهرماه  میزبان دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد خواهد بود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام  به دفاتر تربیت بدنی در خوابگاه ها مراجعه نمایند .ضمنا توصیه می شود با توجه به برنامه کوهپیمایی شرکت کنندگان از کفش و البسه مناسب استفاده کنند.

بوستان خورشید بزرگترین بوستان کوهستانی مشهد است که به دلیل تنوع چشم‌اندازهای طبیعی آن مکانی جذاب برای مخاطبان و گروه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی می‌باشد.

۵۰ درصد این بوستان را که پارک آرام نیز تعریف شده است، فضای بکر و دست نخورده و ۵۰ درصد دیگر را دیگر کاربری‌های مختلفی تشکیل می‌دهد.

بوستان خورشید ( بام شهر مشهد) در منطقه ۹ مشهد واقع شده و در مساحتی بالغ بر ۳۸۰ هکتار احداث شده است. این بوستان از سمت جنوب به حصار گلستان، از شمال به هاشمیه، از شرق به روستای چهارچشمه و از غرب به بولوار لادن و آب و برق ختم می‌شود.

اقداماتی برای مناسب‌سازی این بوستان انجام شده است که می‌توان به ساخت ۸۳ آلاچیق، نصب ۳۵ سطل زباله و ۴۵ قلعه کباب، نصب ۱۸۵ پایه چراغ برقی، راه‌اندازی ساختمان مدیریت و ایجاد مخزنی با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب‌ برای ذخیره آب اشاره کرد. از دیگر اقداماتی که قابل ذکر است، احداث ۵۱ چشمه سرویس بهداشتی، اجرای ۳۳ هزار متر مربع آسفالت برای راه‌های موجود در بوستان، احداث ۹۰ هزار متر طول دیوار ساحلی در اطراف بوستان، کاشت ۴۰ هزار اصل درخت و ایجاد فضای بازی برای کودکان را می‌توان نام برد.
بوستان خورشید دارای ۳ هزار جای پارک خودرو است و به عنوان تنها پارکی شناخته می‌شود که شهروندان می‌توانند با خودروی خود به داخل آن تردد کنند.

برای دیدن آلبوم تصاویر اردوی سال ۱۳۹۱ اینجا کلیک کنید