جمعه 29 تیر 1397

تجدیدنظر در شرایط شرکت در مسابقات ورزشی پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه‌شنبه، ۲۴ دی ۱۳۹۲

همکاران ارجمند

بااهدای سلام، احتراماً نظر به درخواست تعدادی از همکاران ارجمند درخصوص تجدیدنظر در شرایط شرکت در مسابقات ورزشی پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه، موارد ذیل را به استحضار می رساند.

۱- همکاران محترم می توانند در تمامی رشته های انفرادی شرکت نمایند، ولی در رشته های اجتماعی تنها در یک رشته مجاز به شرکت خواهند بود.

۲- کلیه نیروهای شرکتی همانند کارکنان دیگر مجاز به شرکت در مسابقات می باشند.

۳- تعداد یار کمکی در رشته های فوتسال و والیبال از دو یار به سه یار افزایش یافته است. ضمناً نیروهای کمکی می تواند از همکاران شرکتی نیز باشد.

با توجه به تغییرات حاصل شده، آخرین مهلت ثبت نام برای رشته های انفرادی شنبه ۱۳۹۲/۱۰/۲۸ تا ساعت ۱۲ ظهر اعلام می گردد.

تیمهای فوتسال و والیبال موظفند اسامی بازیکنان خود را همراه با یک قطعه عکس از هر بازیکن، حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۱۳۹۲/۱۰/۲۵ جهت صدور کارت شرکت در مسابقات، به اینجانب تحویل فرمایند. بدیهی است افرادی که برای آنها کارت صادر نگردد، مجاز به شرکت در مسابقات نمی باشند.