چهارشنبه 1 آذر 1396

نتایج مسابقات بدمینتون چهارمین جشنواره کارکنان و اعضاء هیات علمی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه، ۰۴ بهمن ۱۳۹۱

نتایج مسابقات بدمینتون آقایان

مسابقات بدمینتون از سری مسابقات چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه روز سه شنبه ۹۱/۱۱/۳ باحضور ۱۶ ورزشکار در سالن امام علی (ع) برگزار گردید .

دراین دوره از مسابقات آقا ی حسین آذری فرد به مقام قهرمانی دست یافت و آقایان حمید ولی نیا وجواد ایزدی به ترتیب عناوین دوم وسوم را به خود اختصاص دادند .

فراز هایی از وصیت نامه شهید محمد عرفانیان شریف

(( ... وقتی که اسلام وحکومت اسلام بازیچه دست پلیدترین وتبهکارترین سفاکان روزگار قرارگیرد دیگر جای درنگ نخواهد ماند باید قیام کرد اگرچه قیمت آن جان باشد ، که دراصل از بی ارزش ترین چیزهاست آنجا که امام می فرماید ( امروز دفاع از اسلام و مسلمین برهمه اقشار واجب است وهیچ چیز مانع از انجام آن نمی شود )

خدایا طعم شیرین عبادت را که به من نچشاندی طعم عفو و رحمتت را به من بچشان ، توخود می دانی آنچه دردل دارم نمی توانم بنویسم .توخودت تمامی گناهان ریز ودرشت وخطاهای مراببخش به حرمت محمد و آل محمد  (ص )  ........ )