آیین نامه و مقررات مسابقات
  3. دبیرخانه منطقه 9 کشور
  4. پنجره ای رو به ورزش
  دانشگاه های تحت پوشش دبیرخانه منطقه 9 ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

بازدید و ارزیابی مرکز آموزش عالی کاشمر اولین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور

بازدید و ارزیابی مجتمع آموزش عالی گناباد دومین مقصد بازدید های دبیر محترم منطقه 9 ورزش دانشگاه های کشور
جدول کارنمای مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالی منطقه 9 ورزش کشور - 1398

هفته دوم مسابقات فوتسال درون دانشگاهی کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه با انجام پنج مسابقه در روز پنجشنبه دوم دی ماه ۱۴۰۰ ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، این رقابت ها از ساعت ۱۵ الی ۱۹ در دو گروه در سالن امام رضا (ع) دانشگاه برگزار گردید.

• نتایج گروه الف:

کتابخانه مرکزی ۵ - کشاورزی صفر
علوم ورزشی ۲ - فضای سبز ۱
اداری پشتیبانی ۳ - امور دانشجویی ۱

در این گروه کتابخانه مرکزی و اداری پشتیبانی هر دو با ۶ امتیاز و به علت تفاضل گل اول و دوم هستند و علوم ورزشی در مکان سوم است.

• نتایج گروه ب:

معاونت آموزشی ۳ - علوم تربیتی ۱
انتظامات ۲ - هوا خورشید صفر

در این گروه انتظامات با دو برد صدر نشین است.
در این هفته تیم مهندسی از گروه ب استراحت داشت.

• با ما در کانال تلگرامی ferdowsi_sport@ همراه باشید.