نمایه کاربری

  دوشنبه 24 شهریور 1393

جستجو در سایت

انجمن ورزشی اداره کل

فرم پيشينه علايق ورزشي

روزنامه های ورزشی

آیین نامه ها و مقررات

جشنواره درون دانشگاهی

کارکنان و اعضاء هیات علمی

ورزش خوابگاه ها

ستاد اردوها

واحد آموزش

ورزش دانشکده ها

ورزش قهرمانی

نهضت داوطلبی

سوالات متداول

اماکن و تاسیسات ورزشی

احكام و گواهي هاي صادر شده

پيش بيني نتايج مسابقات

نظرسنجي

نمایه کاربری

ملاقات عمومي با رياست دانشكده و مديركل تربيت بدني دانشگاه
میهمانِ, گرامی، خوش آمدید!
نامِ کاربری گذرواژه: به‌خاطر داشته باش

طرز تهیه دوغ کفیر(kefir)
(1 ، بازدید کننده) (1) میهمان
  • صفحه:
  • 1

نامِ بحث: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir)

طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1262

  • MarjAn104070
  • ( کاربر )
  • غایب
  • مدیرِ طلائی
  • تعدادِ ارسال‌ها: 312
  • کارما (امتیازِ ویژه): 86
سلام دوستان عزیز




دوغ کفیر(kefir)

اين قارچ در شير به سرعت رشد مي کند و پس از سه چهار هفته حجم آن دوبرابر مي شود؛ کساني که از اين قارچ دارند مي توانند هر ماه قدري از آن را به جاي آن که دور بيندازند ميان دوستان خود تقسيم کنند. بنابراين راه به دست آوردن قارچ کفير پيدا کردن يکي از اين اشخاص است، و این اشخا ص در جامعه ما پيدا مي شوند.
براي درست کردن 1 ليتر کفير ، 3 تا 4 گردو قارچ کفير زنده را در ظرف بلوري يا چيني شسته و خشک کرده اي مي گذاريم و 1 ليتر شير خامه گرفته سرد روي آن مي ريزيم. سپس در ظرف را محکم مي بنديم و آن را در جاي تاريکي که گرماي آن حدود 20 درجه سانتي گرارد باشيد مي خوابانيم. قارچ کفير در حرارت زير 20 درجه و در نور زياد از فعاليت مي افتد.
کفير را مي توان به مدت 12، 18، 24، 36 و 48 ساعت خواباند؛ به اين ترتيب 5 درجه کفير به دست مي آيد، که اهل فن خواص متفاوتي براي آن ها ذکر مي کنند. اگر زمان خواباندن از 48 ساعت بيشتر شود مقداري قارچ در شير شناور مي شود که قابل مصرف نيست.



مرحله 1



--------------------------------------------------------------------------------

جدا کردن قارچ توسط صافی بسیار ریز


مرحله 2



--------------------------------------------------------------------------------

مرحله 3



--------------------------------------------------------------------------------

قارچ کفیر


مرحله 4

--------------------------------------------------------------------------------




شستشوی قارچ با آب


مرحله 5

--------------------------------------------------------------------------------



ریختن قارچ در شیشه


مرحله 6



--------------------------------------------------------------------------------




مرحله 7

--------------------------------------------------------------------------------



ریختن شیر کم چرب


مرحله 8

--------------------------------------------------------------------------------




در شیشه را خوب ببندید و شیشه را درون پارچه قرارداده و به صورت بقچه آن را گره بزنید یا با روبانی آن را ببندید و در جای تاریک قراردهید.


مرحله 9

--------------------------------------------------------------------------------




با اضاقه کردن مقداری سبزیجات خشک معطر به دلخواه نظیر پونه، نعنا، آویشن، شوید و گل سرخ و آب، دوغی سالم و گوارا تهیه کنید.


مرحله 10






منبع : .cookery.ir
--------------------------------------------------------------------------------
آخرین ویرایش: 1 سال, 10 ماه قبل، نویسنده : MarjAn104070.
تشکرکنندگان : hadis.ahmadian, رها

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1270

  • رها
  • ( کاربر )
  • غایب
  • مدیرِ طلائی
  • تعدادِ ارسال‌ها: 284
  • کارما (امتیازِ ویژه): 83
کفیر از جمله مواد خوراکی بوده که به شخصه دوست داشتم راجع بهش بیشتر بدونم، مرسی که این فرصت رو ایجاد کردین...

راجع به پاراگراف اولتون هم باید بگم اگه قول بدین کومبوچا درست کنین واسمون، منم قول میدم از جمله ی اون اشخاصی بشم که اگه قارچ کفیر داشتم، بین همه ی دوستام و از جمله شما تقسیم کنم
اونوقت دیگه همه بین 150_100 سال عمر میکنیم و می تونیم هی برا این انجمن پست بذاریم، هی پست بذاریم...
تشکرکنندگان : hadis.ahmadian, MarjAn104070

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1271

  • MarjAn104070
  • ( کاربر )
  • غایب
  • مدیرِ طلائی
  • تعدادِ ارسال‌ها: 312
  • کارما (امتیازِ ویژه): 86
سلام رها عزیز
خواهش می کنم....
داستان دسترسی من به قارچ کومبوچا ،ده سال پیش یه مقوله طولانیه ......به شخصه فواید اونو تایید می کنم . و البته بعد از دسترسی تا جایی که تونستم در اختیار علاقه مندان قرار دادم......بسیار از نوع اکتیوش شروع به کشت و پخش اون در بین همکاران فردوسی داشتم ....
چشم من در خدمت تو نازنین هم هستم .هرچند برات خرج داره
آخرین ویرایش: 1 سال, 10 ماه قبل، نویسنده : MarjAn104070.

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1281

  • رها
  • ( کاربر )
  • غایب
  • مدیرِ طلائی
  • تعدادِ ارسال‌ها: 284
  • کارما (امتیازِ ویژه): 83
آفرین به شمااااا ! کار بزرگی کردین...

ای بابا! چه خرجی؟ من که گفتم قارچ کفیر با من دیگه ه ه ه !
تشکرکنندگان : MarjAn104070

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1298

  • hadis.ahmadian
  • ( مدیر )
  • غایب
  • مدیرِ کل
  • تعدادِ ارسال‌ها: 329
  • کارما (امتیازِ ویژه): 100

این که قراره عمرتون طولانی بشه که فعالیتتون در این انجمن ادامه داشته باشه خیلی عالیه
رهای عزیز
من یادمه چند سال پیش حدود ۷ ۸ سال پیش توی خانواده ما خیلی مد شده بود
همه درست می کردن
من که نخوردم
نفهمیدم اینا که می خوردن چه اثری روشون داشت
زیر تخت تمام خونه ها یک ظرف با دهانه باز وجود داشت
هی این قارچ تکثیر میشد یکی نبود جلوش رو بگیره
ولی خیلی وقته دیگه نداریم
واسه خندش میگم فقط میدونم دو نفر از اونایی که از خورندگان این نوشیدنی بودند الان بین ما نیستند و ...
تشکرکنندگان : رها, MarjAn104070

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1303

  • رها
  • ( کاربر )
  • غایب
  • مدیرِ طلائی
  • تعدادِ ارسال‌ها: 284
  • کارما (امتیازِ ویژه): 83
آهان اینکه عمرمون طولانی باشه اما فعالیت نداشته باشیم توی انجمن خیلی خوب نیس!
که اینطور...
خدا رحمتشون کنه
خدا همه ی رفتگان این انجمن رو غریق رحمت کنه...
تشکرکنندگان : hadis.ahmadian, MarjAn104070

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1312

  • MarjAn104070
  • ( کاربر )
  • غایب
  • مدیرِ طلائی
  • تعدادِ ارسال‌ها: 312
  • کارما (امتیازِ ویژه): 86
سلام دوستان عزیز

اون نازنین هایی که به رحمت ایزدی پیوستن مطمئنا مدت زیادی کومبوچا نخوردن وگرنه عاقبتشون مسلما یه طور دیگه بودش .
راستی یه چیزی ، واجب شد به خانم مدیر کل عزیز هم تعارف کنیم تا ایشون هم ایشالا 150 ساله بشن ، دور از جون ......انجمن بدون ایشون صفا نداره
_
تشکرکنندگان : رها

باسخ‌به: طرز تهیه دوغ کفیر(kefir) 1 سال, 10 ماه قبل، #1314

  • hadis.ahmadian
  • ( مدیر )
  • غایب
  • مدیرِ کل
  • تعدادِ ارسال‌ها: 329
  • کارما (امتیازِ ویژه): 100
ممنونم از شما
من نگفتم اینهایی که فوت کردند چند ساله بودند
در پستی گفتم
ما نیز مدتها در روند تکثیر این قارچ مشغول بودیم ولی من به شخصه از بوی اون خوشم نمیاد
تشکرکنندگان : MarjAn104070
  • صفحه:
  • 1
مدیران: dr.moazzami

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

این صفحه در: 0.31 ثانیه ایجاد شده است