خواص سیب زمینی چاپ
نوشته شده توسط مدیر سایت   

سيب زميني، فشار خون را پايين مي آورد

متخصصان تغذیه دریافته اند که دو نوبت مصرف سیب زمینی در روز بدون این که موجب افزایش وزن شود به اندازه مصرف جوی دو سر در کاهش فشار خون موثر است...

هرچند این متخصصان روی سیب زمینی ارغوانی مطالعه و آزمایش کرده اند اما معتقدند که سیب زمینی سفید و پوست قرمز نیز تاثیرات مشابه دارند.

جو ونیسون کارشناس تغذیه در دانشگاه اسکرانتون در پنسیلوانیا می گوید: وقتی صحبت از سیب زمینی می شود اغلب ما شاید بیش از هر سبزیجات دیگری نسبت به آن دید منفی داشته باشیم و تصور کنیم که باید مصرف آن را در رژیم غذایی خود محدود نماییم چون معتقد هستیم که این سیب زمینی مملو از کربوهیدرات چاق کننده و عاری از کالری است.

اما در واقع این تصور اشتباه است چون اگر سیب زمینی را بدون سرخ کردن و بدون کره و مارگارین و سس سرو کنیم هر یک عدد سیب زمینی فقط ۱۱۰ کالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین ها و مواد فیتو شیمیایی مفید برای سلامتی است.

در این مطالعه ۱۸ بیمار مبتلا به فشارخون بالا و دارای اضافه وزن به مدت یک ماه هر روز در دو نوبت ۶ تا ۸ سیب زمینی ارغوانی مصرف کردند. در پایان متوسط فشارخون سیستولیک و دیاستولیک آنها تا حد مطلوبی کاهش پیدا کرد.

آخرین بروزرسانی ( پنج‌شنبه ، ۲۴ شهریور ۱۳۹۰ ، ۱۸:۱۲ )