به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، در مراسمی که ظهر چهارشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۱ در آمفی تئاتر دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی برگزار شد، ورزشکاران، مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی پسران و دختران دانشگاه فردوسی مشهد، اعزامی به سومین المپیاد شاهد و ایثارگر حضور داشتند.
در این مراسم، آقای دکتر خادملو، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر تقی زاده، مدیرکل اداره شاهد و ایثارگر وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، دکتر رشیدلمیر، رییس دانشکده علوم ورزشی و دکتر حاجتمند، معاون مدیر تربیت بدنی دانشگاه، عزیزان ورزشکاران را همراهی کردند. شایان ذکر است، المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد، بزرگترین مسابقات ورزشی در بخش دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور می باشد.

این رقابت ها از ۲۹ مردادماه لغایت ۶ شهریورماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان برگزار می گردد.

با آرزوی موفقیت برای تمامی نمایندگان دانشگاه فردوسی مشهد